Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Māja

Uzzini, kā samazināt celulītu!

© F64

3.lapa

Kādus līdzekļus izvēlēties?

Farmaceite atzīst - no celulīta nav iespējams atbrīvoties ar kādu vienu konkrētu metodi. Ja pret to attiecas nopietni un ievēro iepriekš minētos dzīvesveida maiņas ieteikumus, aptiekā piedāvātie preparāti palīdzēs sasniegt maksimāli labu rezultātu.

1. Organisma attīrīšana. Pavasarim būs piemērots komplekso ārstniecības augu tēju kurss organisma attīrīšanai. To sastāvā ietilpst ārstniecības augi, kas ir žults dzenoši, veicina urīna izvadi, mazina tūsku, aktivizē vielmaiņu.

2. Uztura bagātinātāji. Aptiekās tie pieejami tablešu vai šķīduma veidā un paredzēti fiziskās formas uzlabošanai un tievēšanai. Šo uztura bagātinātāju sastāvā ir ārstniecības augi, kas palīdz regulēt vielmaiņu un izvadīt no organisma šlakvielas. Ja, piemēram, sievietei ir ne tikai celulīts, bet arī venozā mazspēja, noderēs preparāti, kas satur zirgkastaņu ekstraktu, flavonoīdus un darbojas kā kapilārus stiprinoši līdzekļi.

3. Ķermeņa kopšanas līdzekļi. Ja uz cīņu ar celulītu raugās kompleksi, palīdzēs arī pretcelulīta krēmu vai gelu lietošana ikdienā. Labākam rezultātam pirms pretcelulīta krēma vai gela lietošanas āda ir jāattīra ar ķermeņa skrubi (vēlams tā paša ražotāja). Parasti šo līdzekļu sastāvā ir kofeīns, kas mazina tūsku, un vielas, kas sekmē ādas elastības atjaunošanu.