Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Laiks atkal pucēties

Pirms pārvērtībām © Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Anita Spēlmane (60 gadu) atzīst, ka bērni izauguši un pienācis laiks, lai atkal vairāk rūpētos par sevi, tāpēc pieteicās pārvērtībām.

«Vēlējos pamēģināt kaut ko jaunu,» atzīst viņa. Anita atklāj, ka darbs bijis ar cilvēkiem, tāpēc vienmēr bijis jāizskatās labi. Matu sakārtojums bijis dažāds, savulaik mācījusies par frizieri, taču neilgu laiku nostrādājusi šajā specialitātē. Dabiskie gaišie mati bijuši gari, bet pakāpeniski kļuvuši aizvien īsāki. Ilgu laiku apmeklē vienu frizieri. Izmanto arī mācību frizētavās sniegtos pakalpojumus un ar rezultātu ir apmierināta. Ik pa laikam ieliek ilgviļņus, lai būtu ērti. Ģērbšanās stils ir dažāds - nēsā svārkus, blūzes, kleitas, patīk arī bikškostīmi. Izvēlas tērpus zilā, smaragda zaļā, bordo, arī melnā krāsā. «Pucēties man patīk, to esmu pārņēmusi no mammas,» teic pārvērtību dalībniece. No rotaslietām visbiežāk nēsā gredzenus. No dekoratīvās kosmētikas tiekot izmēģināti dažādi līdzekļi, kas ir piedāvājumā.

Anita atzīst, ka pārvērtību pasākums paticis, un ir gandarīta par meistaru veikumu. «Stiliste Dace bija izvēlējusies kleitas, kas man piestāv, un arī matu sakārtojums man patīk.»

***

Reineearts radošās mājas friziere, māksliniece Inese Reine nokrāsoja gaišos Anitas matus dabiskā brūnā tonī, bet galus atstāja gaišus, lai būtu interesants, krāsains efekts. Griezums tika kardināli mainīts, veidojot apjomu galvas augšējā daļā.

Ieteikumi:

• Veidojot griezumu, galvenais - veidot apjomu galvas augšējā un pakauša daļā.

• Piestāv vēsie dabiskie toņi.

Vizāžiste Jūlija Kļetnaja veidoja Anitai liftinga grimu, izmantojot siltos toņus. Vaigiem izmantots sārtums sarkanīgā tonī. Tika ietonētas uzacis.

Ieteikumi:

• Ikdienā akcentēt acis vai lūpas.

• Lūpām izvēlēties sarkanu vai oranžu toni.

Stiliste Dace Musajeva izvēlējās Anitai divas kleitas zilā tonī - ar mežģīnēm un ieloci svinīgiem gadījumiem, kā arī trikotāžas kleitu ikdienai.

Ieteikumi:

• Izvēlēties brīvi krītošu apģērbu, tas var būt ar pārlaidumu, lai slaidinātu augumu.

• Piestāv zilie toņi.