Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Atkal modē ilgviļņi

Pirms pārvērtībām © F64

Svetlana Rukmane (35 gadi) nolēma piedalīties pārvērtībās, lai izmēģinātu un iemācītos kaut ko jaunu.

«Par ģērbšanās stilu un grimu es vēlējos iegūt vairāk zināšanu, lai zinātu, kas man piestāv un kas nepiestāv,» atzīst Svetlana. Matu sakārtojumus izmēģinājusi visdažādākos - bijis griezums, līdzīgs zēngalviņai, ilgu laiku nēsājusi matus pāri pleciem. «Tagad ik pa laikam nokrāsoju šķipsnas, lai mati izskatītos biezāki. Ilgviļņus arī esmu likusi, taču ikdienā mati sagādā problēmas, jo tie ir smalki. Regulāri ir jāatjauno griezums, taču friziere man ir sava,» atzīst Svetlana.

Ikdienā esot svarīgi, lai apģērbs pašai patīk un tajā var justies ērti. Priekšroku dodot biksēm, bet vasarā izvēlas kleitas, un garderobē esot arī svārki. «Staigāt pa veikaliem kā citām sievietēm man nepatīk. To daru tad, kad ir nepieciešamība.» Svetlana neslēpj, ka ar krāsām apģērbā baidoties eksperimentēt. «Visvairāk man ir apģērbs pelēkos toņos, bet vēlos arī kaut ko krāsainu, taču ne pārāk uzkrītošu.» Kosmētiku lieto minimāli - pūderi vai tonālo krēmu un skropstu tušu.

Svetlana teic, ka pēc pārvērtībām ikdienā esot viegli ar matu sakārtojumu, jo noderīgi ir iegūtie padomi, kā tos pareizi kopt. Vislabāk patika izvēlētais komplekts - blūze un bikses, taču uzmanību piesaistījušas arī interesantās kleitas un kurpes uz papēžiem.

Salona Undīne friziere, Latvijas Amatniecības kameras meistare Dace JudinaPelse ielika Svetlanas pusgarajos matos ķīmiskos ilgviļņus (uz lieliem ruļļiem), kas atkal ir modē, un ietonēja siltā karameļu tonī. Pakāpeniskais griezums tika nedaudz koriģēts.

Ieteikumi

• Piestāv apjomīgs matu sakārtojums.

• Tagad, pateicoties ilgviļņiem, iespējams veidot dažādus matu sakārtojumus.

• Piestāv gaišie toņi un arī īsāki, pakāpeniski griezumi.

Salona Undīne nagu kopšanas speciāliste, stiliste Dace Musajeva veica Svetlanai klasisko manikīru un uzklāja uz nagiem gēla laku sarkanīgi oranžā tonī, pieskaņojot grimam.

Ieteikums

• Piestāv apaļa nagu forma.

Salona Undīne vizāžiste Anna Korabeļņikova veidoja Svetlanai grimu, izmantojot siltos toņus - brūnos, zeltainos, laša, kas izvēlēts arī vaigu sārtumam. Lūpas akcentētas ar oranžīgu krāsu. Tika veikta uzacu korekcija - izveidota auna forma un ietonētas ar brūnām acu ēnām. Acu ārējos stūrīšos pielīmētas mākslīgās skropstas - akcentam un kuplumam.

Ieteikumi

• Izvēlēties siltos toņus.

• Izvēlēties violetos toņus kontūrlīnijai acīm.

• Saglabāt tagadējo uzacu formu un ietonēt tās ar brūnu zīmuli vai ēnām.

Salona Undīne stiliste, nagu kopšanas speciāliste Dace Musajeva izvēlējās Svetlanai bikses un blūzi ar kuplām piedurknēm, kas izceļ augumu, kā arī modernas kleitas.

IeteikumI

• Piestāv klasisks apģērbs, taču ar brīva stila iezīmēm.

• Piestāv bikses, svārki, blūzes, kas izceļ augumu.

• Eksperimentēt ar košām krāsām!

*

Pārvērtības notika: Rīgā, salonā Undīne Ģertrūdes ielā 43 (telefons 29164006) un veikalos Marnelli Ģertrūdes ielā 43 un tirdzniecības centrā Domina Shopping Ieriķu ielā 3