Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Jūtas iedvesmota

Diāna Kuprovska pirms pārvērtībām © F64

Diāna Kuprovska (21 gads), vērojot citu sieviešu pārvērtības televīzijā un skaisto rezultātu, nodomājusi, ka arī pati vēlētos izmēģināt.

«Apmēram astoņus gadus man ir vienāda garuma tumši mati. Krāsa ir apnikusi, tāpēc vēlējos pārmaiņas,» atzīst Diāna. Garos matus vēlas saglabāt, ilgi tos audzējusi. Ikdienā matus nēsā izlaistus, taču labprāt veido lokas un copes. Viņa cenšoties apmeklēt vienu frizieri, jo pārliecinājusies: ja rezultāts patīk, tad arī nav vēlēšanās mainīt meistaru. Apģērbu labprāt izvēlas zilā krāsā, jo pašai šķiet, ka tā vislabāk piestāv. Diānai patīk ģērbties sievišķīgi – uzvilkt kleitas un svārkus, bet ziemā ikdienā priekšroku dod biksēm. «Veikalos atrast apģērbu ir viegli, bet problemātiski – vai būs vajadzīgais izmērs. Vienai iepirkties ir ērtāk un to var izdarīt ātrāk, jo parasti līdznācējiem apnīk, bet ir labi, ja kāds izsaka savu vērtējumu – piestāv vai nepiestāv.» Pārvērtību dalībniecei patīkot auskari, arī kaklarotas, kuru kolekcijā esot daudz. Dekoratīvo kosmētiku ikdienā lieto, taču minimāli. Diāna atzīst, ka patīkot jaunais matu sakārtojums – griezums un krāsa. Tuvinieki jautājuši, kādus ieteikumus saņēmusi no profesionāļiem. «Ņemšu vērā gan nagu kopšanas speciālistes, gan stilistes ieteikumus par apģērba izvēli. Pēc pārvērtībām esmu iedvesmota!» saka viņa.

Daiļuma studijas Estra friziere Viktorija Černaja nokrāsoja Diānas matus, izmantojot soft ombre tehniku – veidojot maigu pāreju no tumši brūniem matiem pie saknēm uz gaišāku toni galos. Friziere nogrieza Diānas matiem sausos galus, izveidojot nedaudz pakāpenisku griezumu, kā arī ielokoja, veidojot romantisku tēlu.

Ieteikumi:

• Veidojot griezumu, matu galiem jābūt plānākiem.

• Izvēlēties vēsos toņus.

• Var izmēģināt nedaudz gaišāku matu krāsu.

Daiļuma studijas Estra nagu kopšanas speciāliste Ilona Pipare veica Diānai klasisko manikīru un nolakoja tos ar gela laku sarkanā tonī.

Ieteikumi:

• Regulāri apmeklēt manikīra speciālistu.

• Ikdienā ieteicams uz nagiem klāt pārklājumu, tas var būt arī bezkrāsains.

Daiļuma studijas Estra vizāžiste, nagu kopšanas speciāliste, stiliste Eva Strautmale veidoja Diānai vieglu dienas grimu, izmantojot minerālo pūderi. Acīm – dūmakains grims, izmantojot melnas un brūnas ēnas. Lūpām – bordo tonis.

Ieteikumi:

• Ieteicams izmantot minerālo pūderi.

• Vaigu sārtumu ieteicams uzklāt, sākot no vaigu kauliem uz deniņiem, lai koriģētu sejas ovālu.

Stiliste Laura Jansone izvēlējās Diānai svārkus ar faltēm un topu, kuri nēsātāju padara vizuāli garāku. Komplekts piemērots gan ikdienai, gan svētkiem. Sarkanā trikotāžas kleita ar krellēm izvēlēta romantiskam pasākumam, bet trešais tērps – bikses un tops –, ko papildina krāsaina soma, piemērots ikdienas gaitām.

Ieteikumi:

• Ieteicams izvēlēties apģērbu ar V veida kakla izgriezumu.

• Ieteicams izvēlēties apavus ar spiciem purngaliem, uz papēža vai platformas.

• Nav ieteicams izmantot platas jostas un izvairīties no horizontālām līnijām apģērbā.

• Piestāv dzīvespriecīgi, piesātināti toņi.