Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

IEVĒRO: Eiropas koru olimpiādes laikā gaidāmas pamatīgas sabiedriskā transporta izmaiņas

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

„Rīgas satiksme” informē, ka saistībā ar rīkotajiem pasākumiem Nāciju Grand Prix Rīga 2017 un 3. Eiropas koru olimpiādes ietvaros, 20., 21. un 22. jūlijā būs izmaiņas autobusu, tramvaju un trolejbusu kustībā.

Ceturtdien, 20. jūlijā, dalībnieku gājiena laikā, no apmēram plkst. 17:00 līdz apmēram plkst. 18:00 iespējami sabiedriskā transporta kavējumi Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī.

Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Norādītajā laikā būs izmaiņas sekojošos tramvaju maršrutos:

  • 5. maršruta tramvaji kursēs no Iļģuciema pa maršrutu līdz 13. janvāra ielai, tālāk pa Prāgas ielu, Centrāltirgus ielu, Maskavas ielu, 11. novembra krastmalu un tālāk pa maršrutu uz Iļģuciemu.

No Mīlgrāvja maršruts būs īslaicīgi slēgts.

  • 6. maršruta tramvaji kursēs no Juglas pa maršrutu līdz Krišjāņa Barona ielai, tālāk pa Radio ielu, Aspazijas bulvāri, Krišjāņa Barona ielu un tālāk pa maršrutu uz Juglu.

No Ausekļa ielas maršruts būs īslaicīgi slēgts.

  • 7. maršruta tramvaji kursēs no Ķengaraga pa maršrutu līdz Maskavas ielai, tālāk pa Maskavas ielu, 13. janvāra ielu, Prāgas ielu un tālāk pa maršrutu uz Ķengaragu.

No Ausekļa ielas maršruts būs īslaicīgi slēgts.

  • 9. maršruta tramvaji kursēs no Ķengaraga pa maršrutu līdz Maskavas ielai, tālāk pa Maskavas ielu, 13. janvāra ielu, Prāgas ielu un tālāk pa maršrutu uz Ķengaragu.

No Aldara maršruts būs īslaicīgi slēgts.

  • 11. maršruta tramvaji kursēs no Mežaparka pa maršrutu līdz Krišjāņa Barona ielai, tālāk pa Krišjāņa Barona ielu, Radio ielu, Aspazijas bulvāri, Krišjāņa Barona ielu un tālāk pa maršrutu uz Mežaparku.

No Ausekļa ielas maršruts būs īslaicīgi slēgts.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā