Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

No Rīgas domes amatpersonām iedzīvotāji vispozitīvāk vērtē Andersones un Geikinas darbu

© Gints Ivuškāns/F64

No Rīgas domes amatpersonām iedzīvotāji vispozitīvāk vērtē Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājas Ineses Andersones (JV) un Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītājas Laimas Geikinas ("Par") darbu, liecina pētījumu centra "SKDS" novembrī veiktās aptaujas dati.

Andersones reitings novembrī bija 1,6, bet Geikinas - 1,5.

Viņām seko Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Viesturs Zeps (LA), kura reitings novembrī bijis mīnus 0,9, Rīgas mērs, Finanšu un administrācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis (JV), kura reitings bija mīnus 1,5, un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks (NA/LRA), kura reitings bija mīnus 1,6.

Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja Jura Radzeviča (GKR) reitings novembrī bija mīnus 3,3, Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētāja Daiņa Loča (NA/LRA) - mīnus 4,6, bet Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja Olafa Pulka (JV) - mīnus 6,2.

Viszemākais vērtējums novembrī bijis Rīgas domes priekšsēdētāja vietniecei, Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājai Lindai Ozolai ("Kods Rīgai"), kuras reitings bija mīnus 7,5.

No 4. līdz 11.novembrim "SKDS" aptaujāja 801 respondentu vecumā no 18 līdz 75 gadiem.