Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

TOP 5 skaistākās vietas Rīgā, kur izdosies lieliska fotosesija

Lai arī Rīgas vasara nelutina mūs ar labiem laikapstākļiem, tas nudien nav iemesls, lai tītos siltā pledā un pie jūras gaidītu labāku laiku. Rīga ir brīnišķīga jebkādās tās izpausmēs un laikapstākļos, tāpēc portāls Rīga.lv izvēlējies un piedāvā jums piecas lieliskas vietas Latvijas galvaspilsētā neaizmirstamām fotosesijām pat lietainā laikā.

Riga.lv

Vieta: Ziedoņdārzs
Adrese: Aleksandra Čaka iela 88

Fotogrāfa komentārs: Marija Baško: „No vienas puses, Ziedoņdārzs ir parasts Rīgas parks, taču, no otras puses, - labākā vieta, ja vēlaties „zaļas” fotogrāfijas, neizbraucot no pilsētas. Galvenais pluss - te nav daudz cilvēku, kā tas ir centrālajos pilsētas parkos, tāpēc nav jālavierē starp tūristu grupām, lai noķertu vēlamo kadru. Turklāt Ziedoņdārzs pavisam nesen tika rekonstruēts, tāpēc te viss ir jauns.”

Ziedoņdārzs ir vienīgais parks Rīgā, kas izvietots starp ēku kvartāliem. Gandrīz no visām pusēm to ieskauj sienas, ko arhitekti centušies paslēpt aiz zaļiem stādījumiem. Turklāt parks ir ievērības cienīgs ar to, ka atrodas uz robežas starp Rīgas centru un tās nomalēm: no vienas puses to ieskauj Aleksandra Čaka ielas augstie nami, no citas - koka apbūve un šauras ieliņas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā