Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Priecīgas ziņas: atrod divus pazudušos vīriešus

© Edmunds Brencis, F64 Photo Agency

Atradies 74 gadus vecais 1. grupas invalīds Aleksejs Palousovs, kurš pazuda vakar, 2017.g. 9.februārī, šonakt ir atradies dzīvs un vesels. Viņš bija nomaldījies un sajaucis savu māju ar citu. Rezultātā atradās citas mājas kāpņu telpā tajā pašā Ķengaraga rajonā. Tāpat laimīgi atradies 49 gadus vecais Vitālijs Tihenko, kurš bez vēsts pazuda 2017. g. 27.janvārī Rīgā, šodien atradies sveiks un vesels

Alekseju Palousovu ieraudzīja cilvēki, kuri izsauca policiju. Sirmgalvja radinieki saka visiem, kas nepalika vienaldzīgi cita nelaimē un palīdzēja meklēšanā, lielu paldies. Bezvests.lv brīvprātīgie arī pateicās visiem, kas piedavāja palīdzību meklēšanā un gan fiziski apmeklējā apkārtnes, gan izplatīja informāciju sociālājos tīklos.

Aleksejs Palousovs (dzimis 1942. gadā) 2017. gada 9. februārī pazuda bez vēsts Rīgā. Plānoja doties uz Krievijas vēstniecību Rīgā kopā ar sievu. Bet tā sanāca, ka izgāja no mājām nedaudz ātrāk nekā sieva un iekāpa pienākušajā trolejbusā Nr. 15 pieturā "Jāņavārti", sievu nesagaidot. Visi dokumenti un nauda palika pie sievas. Tā arī laulātais pāris pašķīrās. Alekseja sieva sekoja viņam ar nākamo trolejbusu, divreiz bija vēstniecībā. Aleksejs ir 1. grupas invalīds, pārcietis insultu, runa nav īpaši skaidra, var zaudēt orientāciju telpā.

Savukārt Vitālijs Tihenko piezvanīja māsai un palūdza neuztraukties, jo ar viņu viss kārtībā - sveiks un vesels. 49 gadus vecais Vitālijs Tihenko (Gulbenietis, kurš Rīgā dzīvo jau 3 gadus) bez vēsts pazuda 2017.gada 27.janvārī.