Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Maximas" apsardze Āgenskalnā aiztur pircēju, kurš fotografē bojātus produktus

© Mihail Atamanskis

27.martā kāds vīrietis Āgenskalna veikalā "Maxima" piedzīvojis īpaši nepatīkamu pārsteigumu.

Mihails Atamanskis savā Facebook profilā publicējis ziņu, ka 27. martā, pulksten astoņos viņš esot iegājis Āgenskalna veikalā "Maxima" un kostatējis, ka plauktā ar precēm par samazinātu cenu stāv atvērti piena produkti. Kad vīrietis ar telefona palīdzību centās šo skatu iemūžināt, viņu aizturējusi veikala apsardze, uzstādot ultimātu izdzēst fotogrāfijas.

Veikala apmeklētājs nav piekritis apsardzes uzstādītajiem noteikumiem un izsaucis policiju. Skaidrošanās laikā Atamanskis uzdevis jautājumu "Maksima" darbiniekiem- kāpēc pārdošanā atrodas atvērti piena produktu iepakojumi? Uz jautājumu atbildēts, ka tas ir ražotāja iepakojums, ko kāds apmeklētājs atvēris un veikals nav vainīgs.

Neskatoties uz to, ka prece ir bojāta un to, ka to iegādājoties iespējams iegūt ēdiena saindēšanos, veikala menedžeris atbildējis: "Tā nav mūsu problēma, tas uz mums neattiecas."

Skaidrošanās laikā ar policiju "Maxima" pārstāvis nav spējis paskaidrot, kāpēc klients aizturēts. Pēc strīda policija klientam pamest notikuma vietu ar visām iegūtajām fotogrāfijām telefonā. 

Mihails Atamanskis publicējis arī secinājumus pēc notikušā: "1) "Maxima" ir nospļauties par preču kvalitāti; 2) "Maxima" ir nospļauties par to, kas pēc tam notiks ar viņu klientiem; 3) "Maxima" ir nospļauties par preču tirgošanas un glabāšanas noteikumiem "