Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Komercziņas

"Maxima" izveidojusi mazumtirdzniecības karjeras centru nākotnes vadītājiem

© Publicitātes foto

"Maxima Latvija" izveidojusi unikālu karjeras centru jauniešiem ar mērķi papildus augstskolas zināšanām sniegt praktiskas iemaņas mazumtirdzniecībā un biznesa vadībā.

Prakse norisināsies 2 mēnešus, kuru laikā būs iespēja apgūt mazumtirdzniecības praktisko "MBA" programmu, pēc tam saņemot iespēju pievienoties darbam kādā no departamentiem un nākotnē kļūt par vadītāju. Programmas ietvaros būs iespēja iepazīt darbu veikalā, izzināt uzņēmuma procesus un pielietot tos praksē, saņemot konkurētspējīgu atalgojumu.

Ik gadu Latvijas darba tirgū ienāk jaunie speciālisti, kuriem ir gan akadēmiskās zināšanas, gan potenciāls un vēlme veidot dinamisku karjeru, tomēr trūkst praktiski iemaņu atspērienam karjerā.

"Maxima Latvija" vienmēr ir atvērta talantīgiem un ambicioziem darbiniekiem, tādēļ, vēloties atbalstīt jauniešus mērķu sasniegšanā, ir izveidojusi karjeras centru, kur iespējams apgūt mazumtirdzniecības praktisko "MBA" programmu, kas sniegs unikālu iespēju iegūt praktisku pieredzi un zināšanas mazumtirdzniecībā.

Šī programma jaunajiem talantiem ļaus savas idejas pārvērst reālos risinājumos, uzlabojot ikdienas darbu 170 "Maxima" veikalos visā Latvijā, kā arī attīstīt savas zināšanas, kas nākotnē pavērtu iespēju kļūt par vadītāju kādā no departamentiem lielākajā privātajā uzņēmumā Latvijā," stāsta "Maxima Latvija" Personāla vadības direktore Antra Lazdiņa.

Mazumtirdzniecības praktiskā "MBA" programma norisināsies 2 mēnešus, kuru laikā programmas dalībniekiem būs iespēja iepazīt veikalu darbu un uzņēmuma procesus, sākot no kasiera līdz veikala direktora pienākumiem, iegūt daudzpusīgas, praktiskas zināšanas par mazumtirdzniecības nozari desmit dažādos "Maxima Latvija" departamentos: tirdzniecības, mārketinga, iepirkuma, piegādes tīkla, finanšu, informāciju tehnoloģiju, juridiskās un kvalitātes, personāla vadības, nekustamā īpašuma, kā arī komunikāciju departamentā, strādājot kopā ar šo departamentu vadītājiem, saņemot profesionālu atbalstu ikdienas darbā.

Pēc divu mēnešu darba karjeras centrā, izzinot mazumtirdzniecības būtību veikalā, jauniešiem būs iespēja pievienoties darbam kādā no departamentiem un nākotnē kļūt par vadītāju. Dalība mazumtirdzniecības praktiskajā "MBA" programmā ir apmaksāta, saņemot atalgojumu 1600 EUR bruto apmērā. Vairāk par "Maxima karjeras centru" un mazumtirdzniecības "MBA" programmu var uzzināt mājas lapā: Retail MBA | Maxima.lv