Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Dreiliņos, IKEA atrašanās vietā, uzceļ 35 metrus augstu torni

© Publicitātes foto

Vietā, kur šīs vasaras beigās atklās "IKEA Latvija" veikalu, uzsliets IKEA navigācijas tornis.

35 metrus augstais tornis ar IKEA logotipu norādīs precīzu jaunā veikala atrašanās vietu. Tas būs uz pašas Rīgas robežas - Biķeru ielā 2, Dreiliņos, Stopiņu novadā.

35 metrus augstais tornis ar IKEA logotipu norādīs precīzu jaunā veikala atrašanās vietu. Tas būs uz pašas Rīgas robežas - Biķeru ielā 2, Dreiliņos, Stopiņu novadā.

"Ar torni mēs iezīmējam kartē precīzo IKEA veikala atrašanās vietu, kur jau vasaras izskaņā sagaidīsim pirmos pircējus. Tornis būs redzams jau no tālienes, dodot braucējiem laiku sagatavoties pagriezienam uz veikalu," sacīja "IKEA Latvija" veikala vadītāja Inga Filipova.

Pēc Filipovas sacītā, līdz veikala atvēršanai vēl jāpaveic vairāki svarīgi darbi - jānodod ekspluatācijā veikala ēka, jāpabeidz ekspozīcijas telpu izbūve, kā arī jāpiepilda plaukti ar precēm un jāsagatavo apmeklētājiem IKEA restorāns.

Navigācijas tornis ar koši dzeltenu IKEA nosaukumu uz raksturīgi zilā fona vislabāk būs apskatāms, braucot no Juglas un Biķernieku ielas puses, taču būs redzams arī no tuvākās apkaimes.

Veikala vadītāja arī informēja, ka IKEA pašlaik meklē vairāk nekā 100 speciālistus pārdošanas, klientu apkalpošanas, ēdināšanas, loģistikas un citās jomās, pārsvarā nepilnas slodzes darbam.

Pirmais IKEA veikals Latvijā būs 34 500 kvadrātmetru liels, un piedāvājumā būs plašs preču klāsts mājokļa labiekārtošanai. Restorānā varēs baudīt maltīti zviedru gaumē, piemēram, gaļas bumbiņas ar brūklenēm un īpašus laša ēdienus. Veikalā būs atsevišķa bērnu rotaļu istaba, stūrīši rotaļām citviet veikalā, telpas mazuļu aprūpei, kā arī īpaši ģimenēm paredzētas autostāvvietas.

IKEA jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1943.gadā Zviedrijā piedāvā laba dizaina, funkcionālas mājokļa labiekārtošanas preces par pieejamām cenām. Šobrīd pasaulē ir 415 IKEA veikalu 49 valstīs, bet Latvijā pirmais IKEA veikals vērs durvis šīs vasaras beigās.