Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Maiznīca Flora sāk gatavoties Ziemassvētku laikam

IEPAZĪSTI JAUNUMUS ĪSTIEM GARDĒŽIEM. Maiznīca iepriecina savus pircējus – jaunos gardumus iespējams iegādāties Latvijas veikalos © Matīss MARKOVSKIS

Pagājušajā nedēļā viesojāmies SIA Maiznīcā Flora (Vecvaltes, Krimuldas pagasts), kur mūs sagaidīja laipnais uzņēmuma kolektīvs, īpašā gardā svaigi ceptas rudzu maizes smarža un vilinošs piparkūku aromāts. «Ir uzsākti sagatavošanas darbi, lai Ziemassvētki būtu skaisti, gardi un sirsnīgi.»

Viss šis gads maiznīcai ir bijis aizraujošs un darbīgs, lai iepriecinātu savus pircējus ar rūpīgi izstrādātiem jauniem produktiem. Piemēram, tās ir nebijušas garšas nianses jaunajos Auzu pārslu cepumos ar meža mellenēm, ķiršiem, karameli un zemesriekstiem. Savukārt īstus gardēžus visnotaļ iepriecinās Ogu pīrāgs ar pīlādžogām, dzērvenēm, ērkšķogām un vīnogām. Klasisku vērtību cienītājiem maiznīca Flora radījusi pēc senām tradīcijām gatavotu īstu rupjmaizi - Turaidas rudzu maize, kuras sastāvā ir tikai rudzu pilngraudu milti. Maiznīcas Flora jaunos gardumus iespējams iegādāties Latvijas veikalos.

Sarunas laikā uzzinām, ka 2017. gadā Maiznīca Flora turpinās mūs pārsteigt un iepriecināt ar jauniem gardumiem. Atvadoties Maiznīcas Flora kolektīvs novēl mums gaišu un miera pilnu Ziemassvētku laiku un ar labiem darbiem piepildītu nākamo gadu.