Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Premjera preses sekretāres amatam tiek apsvērta Aivas Rozenbergas kandidatūra

© f64

Ministru prezidenta Valda Dombrovska (“Vienotība”) preses sekretāres amatam tiek apsvērta bijušās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas preses sekretāres Aivas Rozenbergas kandidatūra, vēsta LNT ziņas, atsaucoties uz neoficiālu informāciju.

Raidījuma sazvanīta, viņa neesot izklausījusies pārsteigta, ka viņas vārds minēts saistībā ar Dombrovska jaunās preses sekretāres meklējumiem. Rozenberga norādījusi, ka šis amats šodien viņai nav aktuāls, taču neesot sniegusi skaidru atbildi, vai tas nekļūs aktuāls rīt.

Aģentūrai BNS Rozenberga norādīja, ka nav radusi komentēt baumas. “Es pašlaik strādāju Eiropas Kultūras galvaspilsētas direkcijā, kas nodarbojas ar Rīgas kā 2014.gada Eiropas Kultūras galvaspilsētas statusa nodrošināšanu,” viņa lakoniski piebilda.

Jau vēstīts, ka no piektdienas darbu Ministru kabinetā pārtraukusi Dombrovska līdzšinējā prese sekretāre Līga Krapāne. Pirms nedēļas darbu atstāja arī ilggadējais Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds, kurš šos pienākumus pildīja 17 gadu.