Trešdiena, 15.maijs

redeem Airita, Arita, Sofija, Taiga

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

ŠOKS: Plakanciemā šoferis sakropļo meiteni un aizbēg; meklē aculieciniekus

© tvplay

Svētdien, 5. jūlijā kāds šoferis sakropļojis jaunu meiteni un aizbēdzis no notikuma vietas. Šobrīd aktīvi tiek meklēti notikušā aculiecinieki, ziņo raidījums „Degpunktā”.

Svētdienas vakarā, dārziņu kooperatīvā Puriņi, Jāņupes pusē, 24 gadus vecā Jūlija devās uz mežu, jo vēlējās salasīt nātres. Meitene runājās pa telefonu un apsēdās meža ceļa malā un tad noticis, kas pa visam negaidīts. „No kreisās puses izbrauca automašīna, kura Jūliju aizķēra un pavilka līdzi. Mašīnas šoferis pat neapstājās, bet gan pārbrauca viņai pāri un aizbrauca prom,” žurnālistiem stāsta cietušās Jūlijas draudzene Elīna.

Smagi savainotā meitene tad aizrāpojusi atpakaļ uz vasarnīcu, kur viņas radinieki izsaukuši ātro palīdzību. Slimnīcā mediķi konstatējuši - meitenes traumas ir ļoti smagas.

„Viņai ir salauzts sejas kauls, norauta auss, no divām pusēm vaļā atrauts skalps un ļoti traumēts kreisais vaigs. Ārsti teica, ka bez plastiskās operācijas te iztikt nevarēs,” bēdīgi bilst Elīna.

To, kāda būs operācija un ko varēs darīt, lai Jūlija atgūtu savu iepriekšējo izskatu, vēl precizēs speciālisti. Tomēr zināms tas, ka tas būs dārgi. „Jūlijai šomēnes būs 25. dzimšanas diena. Gribējām viņai jubilejā  dāvināt dāvanas jubilejā, bet, šķiet, ka nāksies vākt naudu plastiskajai operācijai,” nopūšas Elīna.

Kad jaunā meitene slimnīcā atguvusi samaņu, viņa atklājusi, ka iespējamais uzbraucējs vadījis tumšu Volkswagen Golf automašīnu un tādēļ tagad cietušās Jūlijas draudzene Elīna aicina visus, kuri pagājušajā svētdienā bijuši Jāņupē vai tās apkārtnē un manījuši, iespējams, piedzērušos cilvēku ar tumšu Volkswagen Golf automašīnu, piezvanīt viņai un to pastāstīt.

“Gribu paskatīties viņam acīs! Es domāju, ka vispār viņam vajadzētu atnākt un atzīties, jo tāpat to cilvēku atradīs! Plakanciems ir mazs, vienalga viņu atradīs!” cer Jūlijas draudzene.

Elīnas telefona numurs uz kuru tiek lūgti zvanīt visi, kuriem ir jebkāda informācija par iespējamo uzbraucēju: 26261415