Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

"Turkebab" arī šogad baros festivāla "Positivus" apmeklētājus

© Andrejs Terentjevs, F64 Photo Agency

Šogad līdz šim notikušajos svētkos un izklaides pasākumos, kuros "Turkebab" sniedza ēdināšanas pakalpojumus, pēc Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) veiktajām pārbaudēm par ēdiena kvalitāti saņemts augstākais vērtējums, biznesa portālam "Nozare.lv" apgalvo "Turkebab" direktore Liene Uresina.

Viņa arī apstiprina, ka "Turkebab" kebabnīca darbosies mūzikas un mākslas festivālā "Positivus". Dalību ir apstiprinājuši festivāla organizatori. ""Turkebab" ir pieprasīts ēdinātājs pasākumos, un izbraukuma ēdināšana ir kļuvusi par būtisku un tehnoloģiski pilnveidotu biznesa sastāvdaļu."

Šogad "Positivus" būs viens no lielākajiem pasākumiem, kuros "Turkebab" ir ēdinātājs. Līdz šim lielākie pasākumi, kur "Turkebab" sniedzis ēdināšanas pakalpojumus, bija Dziesmu un deju svētki un Liepājā notikušais mūzikas festivāls "Sumer Sound".

Jau ziņots, ka pagājušā gada 3.augustā par izbraukuma tirdzniecības pārkāpumiem festivālā "Positivus", kā arī pārkāpumiem citos "Turkebab" ražošanas cehos uzņēmumam tika piemērots 450 latu naudas sods.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, ēdināšanas pakalpojumu zīmolu "Turkebab" pārvalda uzņēmums SIA "Catering Riga", kuru līdz šī gada 5.martam sauca "Turkebab".

"Catering Riga" apgrozījums pērn bija 329 116 lati. Uzņēmums pērn cieta zaudējumus 54 982 latu apmērā.