Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā

Skultes pagastā ugunsgrēkā cietis cilvēks

© Ģirts Ozoliņš/MN

Skultes pagastā sestdien ugunsgrēkā pirts ēkā cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sestdien ap plkst.18 VUGD saņēma izsaukumu uz Limbažu novada Skultes pagastu, kur vienstāva pirts ēkā dega pārsegums divu kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās iedzīvotāji jau liesmas bija apdzēsuši, bet dzēšanas darbos viens cilvēks cieta un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Ugunsdzēsēji pārliecinājās, ka degšana pilnībā likvidēta, un izvēdināja telpas.

Savukārt ap plkst.18.30 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Avotu ielu Rīgā, kur trīsstāvu dzīvojamā mājā dega starpstāvu pārsegums starp ēkas otro un trešo stāvu septiņu kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki. Dzēšanas darbu laikā bija ierobežota satiksme, kas pēc darbu noslēguma tika atjaunota.

Tāpat ugunsdzēsēji sestdien saņēma izsaukumu uz Cēsu ielu Preiļos, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā vieglā automašīna atradās grāvī. Ugunsdzēsēji no automašīnas izcēla cilvēku, kurš saviem spēkiem nevarēja no tās izkļūt.

Kopumā vakar VUGD saņēma 37 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 - uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.