Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā

TV programma Neatkarīgajā – nākamgad dubultbieza

© F64

Neatkarīgā ir nacionāls dienas laikraksts, kas par galveno vērtību uzskata cilvēku un viņa sociālās vajadzības. Zinoši žurnālisti un eksperti piedāvā aktuālu notikumu analīzi un atklāj likumsakarības. To novērtē arī laikraksta abonētāji un lasītāji. Abonēšanas rezultāti nākamajam gadam, spriežot pēc pašreizējās situācijas, visiem SIA Mediju nams izdevumiem ir labi.

Nākamajam gadam var abonēt Neatkarīgo kopā ar TV programmu un brīvdienu žurnālu Vakara Ziņas, Neatkarīgo bez pielikumiem vai arī brīvdienu komplektu, kurā ietilpst ceturtdienas un piektdienas Neatkarīgā kopā ar televīzijas programmu TaVa Programma un brīvdienu žurnālu Vakara Ziņas.

Televīzijas programma TaVa Programma, ko nākamgad ikviens pircējs un abonētājs saņems kopā ar ceturtdienas Neatkarīgo, nākamgad būs krietni biezāka un plašāka. Pašreizējo 12 lappušu vietā TV programma nākamgad būs 28 lappuses bieza, ļaujot TV programmu ievietot ērtāk pārskatāmu. Tāpat tajā būs plašāka informācija par televīzijā skatāmiem raidījumiem, filmām, iemīļotiem seriāliem, kā arī krustvārdu mīklas. TV programma TaVa Programma būs izzinoša, iedvesmojoša un praktiska lasāmviela visai nedēļai.

Ikviens abonents janvārī kopā ar Neatkarīgo saņems arī skaistu un iedvesmojošu kalendāru Latvijas dārzi un parki, savukārt gada abonenti iegūs savā īpašumā vēl arī Armanda Pučes grāmatu Aitas, kas ir viena no pirktākajām šā gada grāmatām.

Februārī notiks loterijas izloze starp Neatkarīgās gada abonentiem, kurā varēs laimēt SIA Fissman katlu komplektu 453,33 eiro vērtībā, SIA Ceļasoma.lv dāvanu karti ceļojumiem 100 eiro vērtībā, SIA Apgāds Zvaigzne ABC dāvanu kartes, katru 20 eiro vērtībā, un Latvijas Nacionālā teātra izrādes Katls biļetes 2 personām.

Šogad atšķirībā no iepriekšējiem gadiem abonēšanas kampaņa pilnam nākamajam gadam noslēdzas jau 23. decembrī. Tas ir jāievēro tiem, kuri vēlas Mediju nama izdevumus saņemt jau pirmajās janvāra dienās. Februārim un pārējiem gada mēnešiem (nepilnam gadam) pasūtījumu var veikt arī pēc jaunā gada.

Neatkarīgo ar vai bez pielikumiem var abonēt elektroniski abone.nra.lv vai pa bezmaksas tālruni 80201333, kā arī ar Latvijas pasta piedāvātajām iespējām (www.abone.lv, jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, pie pastnieka vai zvanot uz Latvijas pasta informatīvajiem tālruņiem (67008001 un 27008001).

Lai izvairītos no pārpratumiem, abonējot elektroniski, lūdzam pievērst uzmanību detaļām, tajā skaitā, kādu komplektu uz kādu termiņu abonē. Apmaksājot elektroniski, nepieciešams norādīt rēķina numuru, izvēlēto komplektu un abonēšanas termiņus. Ja ir vajadzīga palīdzība vai ir neskaidrības abonējot, lūdzam zvanīt - 80201333.