Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

IESKATIES: Ulubeles speckaķīšu – Džoja un Herkulesa skumjie stāsti

Džojs © ulubele

Patversme Ulubule savā sociālā tīkla facebook profilā publicējusi informāciju par dzīvniekiem, kuri cilvēku ļaunprātības rezultātā tikuši traumēti un kuriem nepieciešamas jaunas mājas.

Kaķītim Džojam ir  traumētas gūžas un nepieciešams ilgstošs atkopšanās periods.

 
Kas atgadījies šim jaukajam divgadīgajam balti svītrainajam runčukam, viņš pats, diemžēl, pastāstīt nemāk. Džojs, kā viņu dēvē Ulubelē, mīlīgi skatās acīs un murrā, pacietīgi panesot sāpes, ko rada lauztās gūžas. Iespējams, izkritis pa logu, iespējams, pakļuvis zem auto. Šobrīd ir skaidrs, - lai ļautu sekmīgi un ātri sadzīt lauztajiem kauliem, nepieciešams ierobežot viņa kustības, bieži atrādīties ārstiem, veikt atkārtotus rentgenus. Un, protams, ilgstošs atkopšanās laiks, kamēr pats varēs spert drošus soļus pretī jaunajiem saimniekiem.

Šobrīd mincīts, mazkustīgi pavada savas dienas tupot būrītī, tāpēc viņam palīdzība ir ļoti nepieciešama.

Herkuless ir tikai trīs ar pus mēnešus vecs un laikā kad tam būtu jāspēlējas ar rotaļlietām, cīnās par savu dzīvību.

Mazulis ir ļoti smagi traumēts un var tikai minēt, kas bijis šo traumu cēlonis. Apņēmības un dzīvotgribas dēļ, mazo stiprinieku patversmē  iesaukuši par Herkulesu. Patversmes darbinieki ļoti cer, ka mazais tiks pāri visam garajam atveseļošanās periodam: ārsta vizītēm, atkārtotiem rentgeniem, atkopšanās laikam. Tā pat patversmes pārstāvji izsaka cerību, ka Herkulesā ieskatīsies kāda jauka ģimene, kas sapratīs viņa īpašās vajadzības šobrīd un palīdzēs ar tām tikt galā, lai Herkuless izaugtu par īstu stiprinieku. Veselu stiprinieku.

Interesentiem lūdzams zvanīt Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmei "Ulubele".
Tālrunis - 27803333