Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Policija aiztur agresīvu vīrieti, kurš savai mīļotajai salauzis roku

Attēlam ir ilustratīva nozīme © inspiredrecovery.net

Pagājušā gada septembrī Rīgas Teikas iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka kādā Struktoru ielas dzīvoklī ir piekauta sieviete. Ierodoties notikuma vietā un skaidrojot notikušā apstākļus, policisti uzzināja, ka starp 1972. gadā dzimušo sievieti un viņas 1976. gadā dzimušo draugu bija izcēlies konflikts. Vīrietis, atrodoties alkohola reibumā, bija kļuvis agresīvs, un konflikta laikā iesitis sievietei pa seju, kā arī salauzis roku.

Policisti noskaidroja agresīvā vīrieša personību un uzsāka viņa meklēšanu. Aizdomās turamajam nav noteiktas dzīvesvietas, tādēļ personas meklēšanas pasākumi aizņēma ilgāku laiku. Tomēr aizvakar, 8. aprīlī, policisti Struktoru ielā uz ielas pamanīja meklēto vīrieti un viņu aizturēja.

Aizturētais jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par dažādiem noziegumiem. Šobrīd par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu ir uzsākts kriminālprocess. Aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.