Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

TOP 21 pasākums, kas šomēnes notiks Latvijas muižās un pilīs; izvēlies savējo

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

3.lapa

Svētku kulminācija Kokmuižā būs 9. septembrī ar bagātīgu programmu dažādiem vecumiem un interesēm. Pilī un tās teritorijā būs darbnīcas, ZINOO CĒSIS Zinātniskā programma ar interaktīviem eksponātiem, muižas tirgus, vēsturiskās ekspozīcijas, braucošās klavieres ar labākajiem mūziķiem no Mirage Jazz Orchestra, tautas mūzikas skatuve cauri laikiem, pastaiga ar gidu pa Kokmuižas teritoriju un citas aktivitātes. Vakarā - plkst. 18:00, koncerts “7 notis - viena valodā” un plkst. 20:00 Dejas izrāde „LAIKS”.

10. septembrī no plkst. 15:00 Eiropas Kultūras mantojumu dienu 2017 ietvaros Lūznavas muižā varēs doties ekskursijā, piedalīties Keramiķes Annī Bušī (Francija) izstādes atklāšanā, darboties radošajās darbnīcās - portretu gleznošanas, jūgendstila vēsmas mūsdienu aksesuāru un sietspiedes, kā arī plkst. 18:00 būs skatāma filma par M. K. Čurļoni “Vēstules Sofijai”. Plkst. 20:00 sagaidāma mūzikas, gaismu un dejas uzveduma “Nomoda sapnis Lūznavā” pirmizrāde. Dienas norises ir bez maksas. Keramiķes ANNĪ BUŠĪ (Francija) izstāde Lūznavā būs skatāma līdz 20. oktobrim. Izstādi atbalsta Francijas institūts Latvijā. Ieeja tajā ir par brīvu.

10. septembrī no plkst. 10:00 līdz 15:00 Cēsu Vēstures un mākslas muzejs rīko akciju “Nāc ar Tēti uz muzeju”! Tās ietvaros apmeklētāji ir aicināti pavadīt Tēva dienu, kopīgi darbojoties Cēsu Jaunajā Pilī, kur ģimenes gaidīs uzdevumi muzeja ekspozīcijā un Tēva dienas pārsteiguma balviņa.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā