Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

TOP 21 pasākums, kas šomēnes notiks Latvijas muižās un pilīs; izvēlies savējo

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Unikālais piļu un muižu kultūras mantojums sevī glabā vērtības, kuras to apmeklētāji ir aicināti iepazīt, apskatīt, izbaudīt un saklausīt ikdienā un svētkos. Septembrī Latvijas pilīs un muižās turpinās muižu svētki, noskaņu tematiskie pasākumi, mākslas un vēsturiskās izstādes, izglītojošas lekcijas, interesantas satikšanās un rudenīgas andeles, iesaka akcijas “Apceļosim Latvijas pilis un muižas” organizatori.

Ventspils muzejā Livonijas ordeņa pilī no 30.augusta pēcpusdienas būs skatāma Latvijas Sarkanā Krusta un Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzeja kopīgi veidotā ceļojošā izstāde par Sarkanā Krusta vēsturi. Izstādē apskatāms daudzveidīgs eksponātu klāsts un informatīvais materiāls. Izstāde būs skatāma līdz 15.oktobrim.

2. septembrī plkst. 18:00 Jaunauces pils zālē visi mīļi aicināti uz koncertu "Pirms atbildes", kurā skanēs Kārļa Kazāka sirsnīgās, noskaņu un pārdomām bagātās oriģināldziesmas autora un čellistes Undīnes Balodes izpildījumā. Ieeja - ziedojums.

Kazdangas pilī 2. septembrī no plkst. 9:00 norisināsies parka svētki. Katrs varēs atrast savām interesēm atbilstošo. Būs tirgus, ieskandināšanas koncerts, radošas darbnīcas dažādiem vecumiem un interesēm, piepūšamās atrakcijas, pludmales volejbola un mazuļu rāpošanas sacensības, aktivitātes bērniem, braucamrīku parāde, “Barona Manteifeļa dārgumu meklēšana”, zinātniskais teātris Laboratorium.lv. No plkst. 18:00 vakara koncerti dažādiem vecumiem un noskaņojumiem. Tajos piedalīsies Gulbju dīķa Jazz band, grupa “Mūzikas kolekcija” un Atis Zviedris ar grupu “Flame and the rolltones”, bet plkst. 22:00 Jestra svētku balle ar muzikantiem “VIA Sienāži”. Ballē ieeja - EUR 5.00.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā