Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Vasaras pasākumu sezona ir atklāta; kas gaidāms šovasar?

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Šovasar Latvijas iedzīvotājiem piedāvāti daudz un dažādi pasākumi, kuros kvalitatīvi pavadīt siltās vasaras nedēļas nogales. Padomāts gan par jauniešiem, gan vidēja vecuma cilvēkiem. Plašs pasākumu klāsts piedāvāts visas vasaras garumā.

Šodien, 20. maijā, ‘’Rally Talsi’’ ietvaros notiks lielkoncerts ‘’Lielais blieziens Talsos’’. Uz vienas skatuves uzstājas desmit mākslinieki. Dienas laikā norisināsies koncerts savukārt vakarā nakts balle.

Uz vienas skatuves uzstājās tādi mākslinieki, kā Eolika, A-Europa, Jumprava, Tranzīts, Apvedceļš, Bermudu Divstūris, Igo, Rikardions, Dj Roberts Lejasmeijers un Ivo Fomins ar grupu.

Visas vasaras garumā dažādās Latvija vietās, norisināsies koncertballe ‘’Lecam pa vecam’’. Tuvākās pasākuma norises vietas ir šodien Vecpiebalgā un 3. jūnijā Lejasciemā.

Festivālu cienītājiem piedāvātas plašas iespējas pavadīt brīvdienas festivālu gaisotnē. Visa jūlija garumā dažādas Latvijas vietās norisināsies festivāli.

No 2.-3. jūnijam visi rokmūzikas cienītāji ir aicināti uz pasākumu Liepājā, kur norisināsies rokfestivāls ‘’Rockin Liepāja’’. No 14. - 16. jūlijam Salacgrīvā notiks festivāls ‘’’Positivus’’, elektro mūzikas cienītājiem 15. un 16. jūlijā Jumpravā būs ‘’After tomorrowland. Bringing the world madness. Electro house festival’’. Kuldīgā 17.-18. jūlijā uz vienas skatuves uzstāsies desmit mākslinieki pasākumā ‘’Kuldīga dimd’’, no 21.-23. jūlijam Saldū notiks ‘’Saldus saule’’, 28. - 30. jūlijam Liepājā notiks ‘’Summer Sound’’. Džeza mīļiem no 27.-28.jūlijam Arēnā Rīga norisināsies ‘’World Jazz Festival’’.

Arī augustā tiek piedāvāts plašs klāsts, kā pavadīt brīvdienas labas mūzikas gaisotnē. Siguldas pilsēta divas nedēļas nogales pēc kārtas piedāvā pavadīt kvalitatīvi savu laiku, baudot mūziku. 12. augustā Siguldas pils drupās notiks ‘’Skaņu un garšu festivāls’’ savukārt 15. augustānorisināsies ‘’Sunset festival’’. No 4.-6. augustam Līgatnē notiks festivāls ‘’Laba daba’’, kā arī 4. augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies ‘’Šansonu festivāls.’