Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Arnis Miltiņš aicina apstāties

Amatierteātru festivālā „Rīga spēlē teātri” piektdien, 22. janvārī pulksten 17.30 kā festivāla īpašie viesi uz VEF Kultūras pils skatuves kāps pazīstamā mūziķa Arņa Miltiņa vadītā bērnu popgrupa – ar koncertuzvedumu „Manas bērnības lācēns”.

„Jūtamies ļoti glaimoti, jo neesam teātra grupa, bet gan bērnu popgrupa,” atzīst Arnis Miltiņš. Šoreiz viņš pirmo reizi ir ne tikai mūzikas autors, bet arī uzveduma režisors.

Starp citu, uzvedumā bērni dziedās ar „dzīvo” pavadošo grupu, kuru kopā sapulcinājis mūziķa dēls Jānis Miltiņš. „Bērniem tā ir brīnišķīga pieredze,” priecīgs ir popgrupas vadītājs. Viņš atklāj, ka koncertuzvedumam ir arī speciāli veidota horeogrāfija, un par to parūpējusies jaunā horeogrāfe Kristiāna Cimermane – tie ir daži numuri baleta stilā, meitenes dejo uz pirkstgaliem, taisa „arabeskas”, dzied un spēlē vijoles. Savukārt uzveduma viessolists būs tenors Salvis Sprūžs.

Arnis Miltiņš ar savu koncertuzvedumu grib aicināt skatītājus uz brīdi apstāties ikdienas steigā un pamēģināt sevī saklausīt mūžīgo bērnu, kurš zem ikdienas rutīnas ir paslēpies kaut kur dziļi, dziļi.