Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Krievija vairs nepiedalīsies Eirovīzijā

© publicitātes foto

Krievija, spriežot pēc jaunākajām ziņām, vairs nepiedalīsies Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, jo veidos pati savu dziesmu konkursu, vēsta mediji.

Kā raksta mediji atsaucoties uz Krievijas mūzikas aģentūru "Muzika", tiks veidots analogs Starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam ar  kādreiz tik pazīstamo nosaukumu Intervīzija.

Paredzēts, ka pirmais Intervīzijas konkurss  notiks jau šoruden Sočos. Krieviju konkursā pārstāvēs jūnijā Jaltā notiekošā festivāla "Piecas zvaigznes" uzvarētājs.

 Kā norādījis konkursa produicents Igors Matvijenko, iemesls Intervīzijas atdzīvināšanai meklējams šī gada uzvarētājā Končitā Vurstā vai pareizāk sakot apstāklī, ka Vursta pārstāv seksuālās minoritātes. Te jāatgādina, ka Austrijas transvestīta Končitas Vurstas uzvara Eirovīzijas dziesmu konkursā izsaukusi neapmierinātību Krievijas politiķos un zvaigznēs.

"Mūsu sašutumam nav robežu. Tās ir Eiropas beigas. Viņiem vairs nav vīrieši un sievietes. Viņiem ir vidējā dzimte," valsts telekanālā "Rossija 1" paziņoja Odiozais Krievijas politiķis Vladimirs Žirinovskis.

Kā veiksies idejas autoriem vai Intervīzija tiks atdzīvināta, to rādīs laiks, jo jāatceras, ka daudz kas atkarīgs no naudas devēja.