Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

Marta turpina angliski, šoreiz sadarbojoties ar Chris Noah britu producentu

© Publicitātes foto

Pie klausītājiem nonākusi Martas Grigales jaunā dziesma “I’ll Be Enough”, kas turpina mūziķes iesākto dziesmu sēriju angļu valodā un ir viņas pirmā sadarbība ar britu producentu Kristoferu Herisu.

Pirmos soļus sava angliskā repertuāra apguvē un popularizēšanā Marta spēra pērn oktobrī, laižot apritē spēcīgo dziesmu “Losing Game”. Jaunais gabals stilistiski meklējams tajā pat nišā, tikai noskaņu ziņā rāmāks. “Šī dziesma pie manis atnāca brīdī, kad jutos nelaimīga un pazudusi. Centos sevi nomierināt, apsolot, ka rīt saņemšos un jutīšos labāk, bet šodien drīkst būt arī šādi. Mums katram ir tādas dienas, tāpēc ļoti ceru, ka “I'll Be Enough” kalpos par mierinājumu arī citiem,” ar sajūtām par dziesmas radīšanu dalās Marta.

Interesanti, ka dziesmas “tapšanā piedalījies arī britu producents Kristofers Hariss, kurš starptautiskā apritē pazīstams pēc sadarbības ar tādiem māksliniekiem kā “Belle and Sebastian”, “Bear’s Den”, Ghostpoet u.c., bet pie mums - kā pašmāja mūziķa Chris Noah (Krists Indrišonoks) muzikālais domubiedrs.

"To, ka ar Kristoferu esam uz viena viļņa, sajutu pašā darba procesa sākumā. Vairākas dienas no rīta līdz vakaram eksperimentējām ar skaņām un instrumentiem, un jāsaka, ka pirmo reizi esmu bijusi tik klātesoša dziesmas producēšanas procesā. Apzināti devāmies vairāk indīpopa virzienā, kas saderīgi piestāv gan šai kompozīcijai, gan saskan ar manu šī brīža dvēseles stāvokli,” skaidro Marta.

Jāpiebilst, ka dziesmas “I’ll Be Enough” sapņaino un īpatnējo teksta video veidojusi argentīniešu māksliniece Doloresa Nemi Kaldenteja jeb The Stars Collector.