Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

“Dagamba” jau pošas Latvijas ziemas koncerttūrei

© Publicitātes foto

Par klasiskās mūzikas huligāniem dēvētā grupa “Dagamba” pamazām jau pošas braucienam pa Latvijas pilsētām ar programmu “Bach Against the Machine”, kas notiks nākamā gada sākumā. Par to, ka šis brauciens būs veiksmīgs, jau tagad nav šaubu – vairākās vietās izsludināti papildkoncerti.

Šovasar “Dagamba” aizvadīja savu līdz šim vērienīgāko koncertu Mežaparka Lielajā estrādē, kam kā loģisks turpinājums seko grupas koncerttūre pa Latvijas lielākajām pilsētām un koncertzālēm. Tūres atklāšanas koncerts notiks 10. februārī Liepājas koncertzālē “Lielais Dzintars“, bet tās noslēgums gaidāms 9. martā Vidzemes koncertzālē “Cēsis”.

Šajā koncertprogrammā grupai “Dagamba” raksturīgajā manierē sakausēta akadēmiskās mūzikas tēva Johana Sebastiana Baha mūzika un vienas no ietekmīgākajām rokgrupām pasaulē “Rage Against The Machine” daiļrade. “Gatavojamies un ar nepacietību gaidām satikšanos ar mūsu klausītājiem koncertzālēs, jo tajās ir iespēja vienlaikus gūt gan pieklusināti intīmu atmosfēru, kur varam uzrunāt katru individuāli, gan lielkoncerta spēcīgo un pacilājošo enerģiju,” teic grupas līderis Valters Pūce.

Pateicoties klausītāju lielajai atsaucībai, piecu grafikā esošo koncertu saraksts jau tagad papildināts ar trim papildkoncertiem Ventspilī, Jelgavā un Cēsīs.