Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Izklaide

Mazmežotnes muižā uzstāsies Aija Vītoliņa un Aivars Hermanis

© Publicitātes foto

30. aprīlī Mazmežotnes muižā notiks dziedātājas Aijas Vītoliņas un leģendārā ģitārista Aivara Hermaņa koncerts, kas būs kā “tikšanās mūzikā, baudot smeldzes piepildītās un sirsnīgās melodijas no mūziķu repertuāra” – tā to piesaka organizatori no “Bilžu biroja”.

Koncertā samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa izpildīs dziesmas dažādās valodās un stilos - gan aizkustinošās flamenko balādes no slavenās ladino stila izpildītājas Jasmin Levi repertuāra, gan Latvijā populāru autoru skaņdarbus. Koncertā skanēs arī instrumentālās kompozīcijas no Aivara Hermaņa solo albumiem “Mans laiks” un “Liepājas iela”, no albuma “Bague Duo”, kā arī Raimonda Paula, Ulda Marhileviča, Ulda Stabulnieka, Volfganga Amadeja Mocarta, Džona Lenona, Čika Korea un citu autoru populāras melodijas.

Par sadarbību ar ģitāristu stāsta Aija Vītoliņa: “Ar Aivaru esam satikušies brīnišķīgā koncertprogrammā, kurā izpildām sev ārkārtīgi mīļā un tuvā mūzikas virziena - ladino dziesmas, kā arī mūsu pašu komponistu skaistākās melodijas. Aivars ir virtuozs, leģendārs ģitārists, un es katru reizi, esot uz skatuves, nespēju noticēt, ka man ir dota tik lieliska iespēja dalīt vienu skatuvi ar šo fantastisko mūziķi.”

“Aija, apveltīta ar spāņu temperamentu, lieliski dzied flamenko un ladino balādes. Viņu pavadīt vienmēr ir svētki!” skatuves partnerei komplimentus netaupa Aivars Hermanis.