Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

"Bīstamā mājsaimniece" Longorija un NBA zvaigzne Pārkers šķiras

© Scanpix

Aktrise Eva Longorija un basketbolists Tonijs Pārkers viens otram jāvārdu teica un mūžīgu mīlestību solīja ļoti zīmīgā dienā – 07.07.07. Laimīgie skaitļi šim pārim nelīdzēja: abi nolēmuši turpmāk dzīvē iet šķirtus ceļus.

Pieredzējis brunču mednieks

Kulta seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" (pirmdienu vakaros TV3 kanālā) zvaigzne Eva Longorija un basketbola zvaigzne Tonijs Pārkers paziņojuši par šķiršanos. Tās oficiālais iemesls esot "nepārvaramas atšķirības", taču izplatījušās baumas par Pārkera neuzticību. Kā raksta interneta portāls huffingtonpost.com, NBA basketbolistam jau vairākus mēnešus esot kāda mīlas dēka. Zināms arī viņa mīļākās vārds: Erīna Berija, Pārkera kolēģa Brenta Berija sieva, kura šobrīd kārtojot savu šķiršanos. Kādam tuvam draugam Longorija stāstījusi, ka viņa atklājusi sava vīra mobilajā telefonā vairākus simtus īsziņu, kuras viens otram sūtījuši Pārkers un Berija. Nācis arī klajā fakts, ka jau pirms Berijas sportistam bijis sakars ar 19 gadus vecu britu modeli Sofiju Egeleri.

Ar britu modeli Pārkers esot iepazinies Londonā, "Ultimate Fighting Show" laikā. "Jau no pirmā brīža viņš centās man "piesist kanti". Es nezināju, ka viņš ir Evas Longorijas vīrs. Viņš neakceptēja manu "nē" un visu laiku apgalvoja, cik ļoti es viņam patīkot," stāsta Egelere. Arī vēlāk Pārkers centies ar viņu sazināties un sarunāt tikšanos. Jaunā sieviete esot bijusi šokēta, kad uzzinājusi, kas viņš ir.

Mīl, tomēr šķiras

Tumsnējā latīno skaistule Longorija un basketbola zvaigzne Pārkers saderinājās 2006. gadā, bet 2007. gadā apprecējās. Pirmo reizi aktrise savu sapņu vīrieti ieraudzījusi "San Antonio Spurs" basketbola spēles laikā, kad kopā ar tēvu sēdēja skatītāju rindās. Pēc mača beigām abi tika uzaicināti tikties ar komandu. "Tā bija mīlestība no pirmā acu skata," vēlāk stāstīja aktrise. Tagad Longorija pieprasījusi no sava vēl esošā vīra arī finansiālu atbalstu, taču par tā niansēm pagaidām nav zināms. Bet ir skaidrs, ka vēl viens Holivudas pāris, kurš visu laiku demonstrēja savu mīlestību un radīja iespaidu, it kā tikai iepriekšējā dienā būtu iemīlējušies, ir sasistas siles priekšā. "Tas ir ļoti skumji, bet pēc septiņu gadu ilgas pazīšanās esam nolēmuši šķirties. Mēs viens otru joprojām mīlam un ceram, ka otrs būs laimīgs," šķiršanās faktu apstiprinājusi aktrise.

Longorijas straujā karjera

Bērnībā mazajai Evai neviens neparedzēja slavenības nākotni. Skraidot pa savu vecāku rančo smilšainajiem celiņiem Teksasā, meitenei pat prātā nevarēja ienākt, ka viņa reiz būs slavena aktrise. Evas trīs vecākās māsas bija ar gaišu ādas krāsu, zilām acīm un gaišiem matiem. Aktrise atceras gadījumu, kad reiz uz ielas pretimnācēja mammai izteikusi komplimentu par viņas trim meitām: "Kādas gan skaistules ir jūsu meitas! Bet kas tā ir par meiteni?" Ar to bija domāta tumsnējā Eva. Pat māsas mēdza viņu saukt par "melnuli" vai "melnīgsnējo ķēmu", sakot, ka, visticamāk, viņa ir samainīta dzemdību nodaļā.

Taču jau pusaudzes gados Eva burtiski uzplauka un veidojās par skaistu jaunu sievieti, kas teicami pārvaldīja dažādas sievišķīgas viltībiņas. Mazs augums? Tad jāizvēlas piemērotas kurpes ar augstiem papēžiem! Daba nav dāvājusi pilnīgas krūtis? Bet ir taču apakšveļa ar push-up efektu! Drīz Longorija vietējos skaistumkonkursos izpelnījās vienu balvu pēc otras un ar šo "bagāžu" devās uz... nē, nevis Holivudu, bet Teksasas universitāti, kur ieguva bakalaura grādu kinesioloģijā (mācība par organisma kustībām). Brīvajā laikā Eva Longorija piedalījās studentu teātrī, līdz saprata, ka grib kļūt par aktrisi. Parādījusi vecākiem universitātes diplomu, Eva ar tīru sirdsapziņu devās iekarot Losandželosu. Vispirms viņa izmēģināja spēkus kārtējā skaistumkonkursā, kurā, protams, ieguva galveno godalgu. Eksotisko skaistuli tur ievēroja kāds aģents, kas bija Longorijas aktrises karjeras sākums.

Septītās debesis tika piemirstas

Pirmās epizodiskās TV lomas jaunā aktrise spēlēja populārajos seriālos "Hameleonu rotaļas" un "Beverlihilsa 90210". Paralēli darbam televīzijā viņa strādāja par modeli, fotografējās vīriešu žurnāliem un regulāri izpelnījās dažādus titulus.

2002. gadā Longorija apprecējās. Viņas vīrs Tailers Kristofersons bija tāds pats viduvēju seriālu aktieris kā viņa. "Tā ir vienkārši pasaka! Man ir viss, par ko vien sieviete var sapņot," jūsmoja Eva. "Tailers pienes man gultā kafiju! Es esmu septītajās debesīs!" Arī karjera vijās augšup. Drīz viņa saņēma savu pirmo lielāko lomu – detektīves Vanesas Krūzas lomu seriālā

"L. A. Dragnet". Taču nezināmu iemeslu dēļ seriālu jau pēc vienas sezonas slēdza. Kā kompensāciju studija "ABC" piedāvāja lomu jaunajā projektā "Bīstamās mājsaimnieces", kas nodrošināja aktrisei pasaules mēroga slavu.

2005. gadā Longorija oficiāli izšķīrās. "Apprecēšanās un šķiršanās man, tāpat kā daudzām citām sievietēm, nozīmēja pagrieziena punktu dzīvē. Tas man lika pēkšņi atmosties un atzīt: "Eva, tev laiks kļūt pieaugušai!". Es biju ļoti egoistiska un nesapratu laulības būtību. Vienkārši nebiju vēl gatava tādai atbildībai." Jau pēc dažiem mēnešiem Longorija sāka tikties ar basketbola zvaigzni Pārkeru, kļūstot par vienu no "karstākajiem" Holivudas pārīšiem. Vēl vasarā viņi plaši atzīmēja savu trīs gadu kāzu jubileju un baumoja pat par Longorijas iespējamo grūtniecību. Aktrise nekad nav slēpusi, ka ļoti vēloties bērnu, diemžēl līdz šim viņai šis sapnis tā arī nebija piepildījies. Ar Pārkeru arī nepiepildīsies.