Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Longorija trešo reizi iekuģojusi laulības ostā

APPRECĒJUŠIES. Pagājušā gada decembrī tika vēstīts par Evas Longorijas un Hosē Bastona saderināšanos, bet nu abi nosvinējuši kāzas © Scanpix

Vairāk nekā 200 viesu klātbūtnē Meksikas pilsētā Velledebravo gredzenus mijusi aktrise Eva Longorija un uzņēmējs Hosē Antonio Bastons, kuru attiecības sākās 2013. gadā. Medusmēneša pavadīšanas plāni gan tiek turēti noslēpumā, jo H. Bastons, kuru draugi dēvē par Pepi, nevēlas afišēt savu privāto dzīvi, un E. Longorija šo vēlmi respektē.

People vēsta, ka laulību ceremonija notikusi aktierim Haimem Kamilam piederošajā villā, kas atrodas ezera krastā, turklāt pie altāra jaunais pāris devies saulrieta brīdī. «Tas bija ļoti romantiski,» intervijā People stāstījis viens no kāzu viesiem, piebilstot, ka E. Longorija bija ģērbusies Viktorijas Bekhemas zīmola kāzu kleitā. Uz svinībām bija aicināta gan V. Bekhema, kura jau vairākus gadus uzskatāma par E. Longorijas tuvāko draudzeni, gan viņas dzīvesbiedrs Deivids Bekhems, mūziķi Rikijs Mārtins un Keitija Perija, kā arī vesela virkne aktieru ar Penelopi Krusu priekšgalā. «Viesu varbūt arī nebija īpaši daudz, taču ballīte bija ļoti grezna,» stāstījis viens no kāzu viesiem.

41 gadu vecajai E. Longorijai šīs ir jau trešās laulības. No 2002. līdz 2004. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Taileru Kristoferu, bet no 2007. līdz 2010. gadam - ar slaveno franču basketbolistu Toniju Pārkeru. Abas šīs laulības izrādījās neveiksmīgas, turklāt šķiršanās procesi bija saistīti ar dzeltenās preses uzkurinātiem skandāliem. Pašlaik gan E. Longorija esot pārliecināta, ka patiešām atradusi savu īsto mūža mīlestību. Ar H. Bastonu, kurš ir Latīņamerikā lielākās televīzijas mediju grupas Televisa prezidents, viņa iepazinusies 2012. gadā, atgādina Us Weekly. Tobrīd abi centušies pārvarēt sarežģītus posmus savās privātajās dzīvēs (H. Bastons nule kā bija izšķīries no savu trīs bērnu mātes), un, kā kādā intervijā izteikusies E. Longorija - «nekāda dzirkstele starp mums momentā neuzliesmoja».

Toties tas noticis aptuveni pēc pusgada, kad kādā ballītē kopējie draugi viņus iepazīstinājuši vēlreiz. Plašākai sabiedrībai par šīm attiecībām kļuva zināms 2013. gada novembrī, kad E. Longorija un H. Bastons kopā sāka apmeklēt dažādus pasākumus. Pagājušā gada decembrī kļuva zināms, ka H. Bastons atpūtas laikā Dubaijā bildinājis aktrisi, uzdāvinot viņai iespaidīgu, ar rubīniem rotātu gredzenu. «Tas bija ļoti romantiski, mūsu saderināšanās notika faktiski tuksneša vidū,» stāstījusi E. Longorija. Jau pēc dažām nedēļām pāris iegādājās savu pirmo kopējo īpašumu, kas atrodas aptuveni pusceļā starp Beverlihilzu, kur ir H. Bastona birojs, un Holivudu, uz kurieni E. Longorija no Losandželosas pārcēlās pirms 20 gadiem. «Mums nācās atrast kompromisu,» izteikusies aktrise. Interesanti, ka februārī viņa intervijā Us Weekly atzinusi, ka abi jau kādu laiku saucot viens otru par vīru un sievu. «Vārdi līgava vai līgavainis, šķiet, noniecina mūsu attiecību dziļumu. Mēs jūtamies tā, it kā jau būtu precējušies,» sacījusi aktrise. Interesanti, ka pāris Meksikā ieradās gandrīz nedēļu pirms kāzām - taisnā ceļā no Kannu kinofestivāla. ASV mediji ironizējuši, ka medusmēnesi viņi aizvadījuši jau pirms salaulāšanās, bet tagad steigsies atgriezties pie darba.