Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kāds solās būt Suņa gads?

© http://www.12abouttown.com/wp-content/uploads/2017/12/2018.jpg

Tuvojas jaunais gads. Kāds tas būs?

Kalendāri mēs jauno gadu sagaidīsim kā parasti - 31. decembra vakarā, kad visos masu medijos parādīsies ziņas, ka pienācis Suņa gads. Tomēr, ja gribam būt precīzi, īsti tā tas nav, jo pēc austrumu kalendāra Suņa gads iestāsies tikai 2018. gada 16. februārī un turpināsies līdz 2019. gada 4. februārim. Tā ir svarīga ziņa visiem tiem vecākiem, kuru bērniņi vēl šogad nāks pasaulē līdz šim nosauktajam datumam, jo viņi joprojām skaitīsies dzimuši Gaiļa gadā. Kā ierasts, mums būs iespēja svinēt divas reizes, kas nepaspēs ko vēlēties 31. decembrī, varēs to izdarīt 16. februārī.

Kāds solās būt Suņa gads?

Suns ir taisnības mīlētājs, ideālists, vājo aizstāvis, mājas sargs un darbaholiķis. Tātad, iespējams, cilvēki saasinātāk sajutīs apkārt valdošās netaisnības, centīsies atmaskot pāri darītājus, kukuļņēmējus un negodīgas personas. Daudz kas būs atkarīgs no ieguldītā darba, tā teikt, iestrādēm, ne tik aktuāla būs jauno lietu sākšana, cik iesākto turpināšana vai paplašināšana. Svarīga arī savu principu aizstāvēšana, rīkošanās idejas vārdā, tomēr tas var novest arī pie strīdiem, jo katram jau sava taisnība.

Gada stihija Zeme, enerģija vīrišķā, kas atkal pasvītro zināmu piezemētību, ne tik daudz radošo garu, tāpat arī nopietnību, darbu un saikni ar Dabu. Saaktivizējas jautājumi, kas skar nekustamā īpašuma tēmas. Rodas vēlme pēc sava stūrīša, kaktiņa, zemes un mājas.

Gada valdošā planēta būs Venera (tas nedaudz kompensēs Zemes stihijas radīto nopietnību), kuras kontrolē ir mīlas, naudas un radošās tēmas, un tas nozīmē, ka gads var veicināt vēlmi nostabilizēties, veidot ģimeni, iegādāties mitekli, bet arī uzdzīvot, kā nu kuram. Svarīgs periods mākslas pasaules pārstāvjiem, tomēr ne tik daudz uzlecošajām zvaigznēm, cik tiem, kas jau iekarojuši publikas uzmanību.

Tiem, kas dzimuši Vērša vai Svaru zīmē, arī gaidāms interesants periods, jo Venera ir viņu valdošā planēta.

2018. gadā mūs sagaida 3 Saules aptumsumi, kas nemaz tik bieži viena gada ietvaros negadās. Aptumsumam ir karmiska nozīme, tātad cilvēkiem būs vairāk jāpadomā par saviem labajiem vai sliktajiem darbiem šajā dzīvē, arī par pagātnes grēkiem, kas ietekmē šodienu.

Autors: Māra Ošuroka, Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētāja, astroloģe