Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. "X faktora" trīs spilgtas blondīnes, kas prot hipnotizēt

© Toms Norde, TV3 publicitātes

Tādas meiteņu grupas kā viena no TV3 šova «X faktors» favorītiem – «Hypnotic» – Latvijā otras nav. Viņas burtiski spridzina uz skatuves ar savu enerģiju, skaņo vokālu, mirdzošo acu skatienu un vēlmi pašām izpriecāties uz skatuves, kā arī uzlabot omu klausītājiem.

- «X faktora» pirmajos raidījumos jūs sevi pieteicāt kā meiteņu trio «Fellas», kas jūs pamudināja mainīt nosaukumu?

Gita Ceilerte: - Bija komentāri no žūrijas puses, kas lika mums padomāt par grupas nosaukuma maiņu. Lai arī pašas jau bijām saradušas ar «Fellas», sākām ģenerēt idejas, lai atrastu jaunu nosaukumu. Līdz nonācām pie «Hypnotic», izskatījām vairāk nekā simt iespējamo variantu. Kādas tik idejas netika ģenerētas!

Beatrise Heislere: ­­- Mums mobilajā lietotnē «WhatsApp» ir savs čatiņš, un, līdzko radās jauni nosaukuma varianti, kopīgi tos apspriedām.

Sabīne Geiba: - Tas tik tiešām ir mūsu trijotnes privātais čatiņš, kurā nevienam citam nav tiesību ielūkoties.

- Ar jauno nosaukumu esat trāpījušas naglai uz galvas, tik precīzi sevi noraksturojāt. Kā nonācāt pie slēdziena par «Hypnotic»?

Sabīne: - Prieks, ka sajūtat, ka esam pareizo nosaukumu izvēlējušās.

Gita: - Tāds arī ir mūsu mērķis, ar savu muzikālo priekšnesumu gribam nohipnotizēt skatītājus un klausītājus, lai cilvēki pavelkas mums līdzi. Trīs minūtes, kamēr skan mūsu dziesma, visa uzmanība ir koncentrēta tikai uz mums. Tādēļ arī esam «Hypnotic».

Sabīne: - «Hypnotic» nozīmē piesaistīt un noturēt skatītāju uzmanību. Un tā arī mēs ik svētdienu hipnotizējam skatītājus, lai viņi mūs visu laiku atceras un acu priekšā visu laiku stāv trīs blondas meitenes.

- Sabīne, tev noteikti ir lielāka skatuves pieredze nekā tavām kolēģēm, vai tu esi grupā galvenā, līdere? Un kur tu atradi vēl divas spilgtas un talantīgas meitenes, ar kurām izveidot trio?

Toms Norde, TV3 publicitātes

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv