Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

Aktīvā Ziņģīte dalās ar jaunības saglabāšanas noslēpumiem

© Inga Nestere, F64 Photo Agency

Vienmēr spirgtā netradicionālās ārstēšanās speciāliste Inese Ziņģīte (77) žurnālam "Privātā Dzīve" padalījusies ar dažiem padomiem laimīgākai un veselīgākai dzīvei.

Ziņģīte atpazīstamību ieguva pēc tam, kad sabiedrībā izskanēja stāsts, kā sieviete sevi pati kājās piecēlusi no paralīzes. Viņa ķermeņa veselību un vingrumu iesaka saglabāt ar rāpošanu un beržoties ar dvieļiem.

Žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj vairākus pārbaudītus padomus labākai dzīvei. Kā viens no tiem - tvirtu ķermeni var saglabāt ar pareizu elpošanu, kurai jānotiek ar vēderu nevis tikai ar plaušām. Šāda elpošana nodrošina labu treniņu vēderam un strādā zarnas. Tāpat svarīgi, lai vēders iziet divas reizes dienā - no rīta un vakarā. Ziņģīte norāda, ka, ja vēders neieziet vakarā, tad lielākā zaudētāja ir sieviete - viņai būs nepilnvērtīgs sekss.

Tāpat speciāliste norāda, ka jārūpējas par lokanību, ko var trenēt ar rāpošanu katru dienu. Ziņģīte apsien pa divām šallēm uz katra ceļgala un rāpo. Tā viņa var norāpot pat divus kilometrus gar ceļa malu.

Inga Nestere, F64 Photo Agency

Savukārt tvirtas krūtis saglabā apliešanās ar siltu dvieli un norīvēšanās ar dvieli.