Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Virga, spirgts un vesels, atgriežas uz skatuves

© F64

Šā gada sākumā leģendārais roka dziedātājs un par pēdējo līvu dēvētais Ainars Virga bija tik ļoti sasirdzis, ka nevarēja klātienē apmeklēt Ventspilī notiekošo «Muzikālās bankas 2016» balvu pasniegšanas ceremoniju, kā arī dienu iepriekš notiekošo grupas «Līvi un Buks» koncertu koncertbārā «Laternu stundā». Nu mūziķis atgriezies apritē un apgalvo, ka zāles un operācija viņam neesot vajadzīgas, jo viņš esot vesels.

Negaidītās pazušanas dēļ medijos parādījās ne viena vien versija, kas ir atgadījies ar mūziķi. Viens no iemesliem, kas tika visbiežāk pieminēts, bija veselības problēmas, kā arī atgriešanās pie vecā netikuma - stiprāku dzērienu lietošanas. Savus talanta cienītājus mūziķis iepriecināja 17. martā koncertbārā «Laternu stundā», kad spēlēja un dziedāja kopā ar pavadošo sastāvu jaudīgās un spēcīgās visiem labi zināmās grupas «Līvi» dziesmas. Kā novēroja žurnāls »Vakara Ziņas«, mūziķis lieliski jutās uz skatuves un telpa bija piepildīta ar cilvēkiem, kas aizrautīgi juta līdzi Ainara Virgas izpildītajām dziesmām.

Sazinoties pēc koncerta ar mūziķi, lai noskaidrotu, kāds ir Ainara Virgas veselības stāvoklis, viņš atklāj, ka šobrīd jūtas ļoti labi un par savu veselību nesūdzas. «Visas runas medijos par to, ka man ir smagas veselības problēmas, nav patiesas. Ja man tādas būtu, es taču nevarētu uzstāties piektdienas koncertā,» īsu, bet konkrētu atbildi sniedz mūziķis.

Žurnāls »Vakara Ziņas« priecājas par mūziķa atgriešanos uz skatuves un novēl arī turpmāk tikpat enerģiskus un lieliskus koncertus kā šis, kas pierāda, ka latviešu roks ir nemirstīgs pat tad, ja starp mums ir palicis vien pēdējais «līvs».