Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Roberto pavāršovā – romantisko recepšu mēnesis

© Rīga TV24

Rīga TV24 pavāršovā «La Dolce Vita. Ar Roberto», ko vada vienmēr pozitīvi noskaņotais itālis Roberto Meloni, šis gads sācies ar pārmaiņām. Katru mēnesi TV skatītāji varēs uzzināt dažādas tematiskas receptes, varēs sekot to pagatavošanas procesam un «izgaršot» galarezultātu kopā ar Roberto. Februārī par godu Valentīndienai savas romantisko brokastu, pusdienu un vakariņu receptes jau apsolījuši atklāt dziedātāji Markus Riva, Marija Naumova un Agnese Rakovska, kā arī Auto asociācijas prezidents Andris Kulbergs un bijusī politiķe Žaneta Jaunzeme-Grende.

Pirmais tematisko recepšu mēnesis Roberto pavāršovā norisinājās vēl pagājušajā gadā, kad decembrī raidījuma viesi ar prieku dalījās savās īpašajās svētku receptēs - uzzinājām mūziķa Gunta Veita recepti ceptai līdakai ar sviesta pupiņu un ķiploku mērci, bet modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs uzmeistaroja šokolādes-banānu-cepumu kūku.

Ņemot vērā skatītāju interesi, dažādu tematisko recepšu gatavošanu tika nolemts turpināt arī šogad. Tāpēc janvāris tika aizvadīts pēcsvētku atslodzes recepšu noskaņās - tajā uzzinājām, kā diriģents Ints Teterovskis gatavo slinkās kartupeļu pankūkas, kādus pildītos šampinjonus aktieris Ivars Kalniņš svētdienās pasniedz sievai brokastīs. Kā smejot teic Roberto - šīs receptes labi derēja, lai atkal varētu tikt iekšā savos mīļākajos džinsos.

Jaunais pavērsiens pavāršova saturā raidījuma vadītājam Roberto devis azartu turpināt tematiskās noskaņas, un atlikušo gadu «La Dolce Vita. Ar Roberto» piedzīvos visdažādākos tematiskos mēnešus. Raidījuma viesu izpildījumā gaidāmas romantiskās, diētiskās, pavasara, ģimeniskās, Līgo svētku un citas tematiskās receptes. Turklāt šīs receptes noteikti lieliski papildinās katras ģimenes svētku un ikdienas maltītes ar jaunām un varbūt tikai piemirstām garšām.

«La Dolce Vita. Ar Roberto» - vienīgais pavāršovs, kas Latvijā tiek pārraidīts televīzijas tiešraidē, Rīga TV 24 skatāms katru darbadienu pulksten 12 un 18.