Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Vai esi gatavs par kokteili maksāt tūkstošiem eiro?

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

2.lapa

The World's Most Expensive

Cena - 8888 eiro. Šis kokteilis ir radīts speciāli dziedātājai Greisai Džonsai. Tas sastāv no 1990. gada šampanieša Cristal un 1888. gada vīna Samalens Vieille Relique Vintage Bas Armagnac. Kokteilis tiek pārkaisīts ar zelta putekļiem. Pasniegšanas vieta: Londona.

Winston

Cena - 10700 eiro. Nosaukums ir dots par godu slavenajam Vinstonam Čērčilam. Receptes pamatā ir dubultā deva 1858.gada Croizet konjaka. Tas tiek papildināts ar Grand Marnier Quintessence un Chartreuse Vieillissement Exceptionnellement Prolongé liķieri. Dekorācijas gatavotas no šokolādes, riekstiem, citrusa augļiem un ledus. Lai kokteili pagatavotu, nepieciešamas divas dienas. Pasniegšanas vieta - Melburna.

The Diamond Is Forever Martini

Cena - 16000 eiro. Grey Goose vodkas un laima sajaukums, kuram nosaukums dots pēc Džeimsa Bonda filmas Dimanti ir mūžīgi. Tiek pasniegts ar viena karāta dimanta dekorējumu. Katru reizi, kad tiek piedāvāts šis kokteilis, dzīvā izpildījumā tiek atskaņota filmas tēmas mūzika. Pasniegšanas vieta - Tokija.

Ruby Rose

Cena - 35500 eiro. Kokteilis tiek gatavots no Hangar One vodkas, svaigas greipfrūtu sulas, granātābola un tējkarotes rožūdens. Kokteiļa dekorācija veidota no četru karātu rubīna, kas arī nosaka šī dzēriena ekskluzīvo cenu. Pasniegšanas vieta - ASV.