Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Vai esi gatavs par kokteili maksāt tūkstošiem eiro?

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Kokteilis ir ne vien brīvā laika pavadīšanas papildinājums, bet arī statusa un izziņas objekts. "Dzērieni, kuri tiek radīti, variējot un jaucot sastāvdaļas, uzbur jaunu un eksotisku pieredzi," ir pārliecināts Edgars Elbergs, Prike Latvija Diageo Reserve zīmola vēstnesis. Viņš piedāvā ieskatu mūslaiku dārgākajos un ekskluzīvākajos kokteiļos, atklājot aizraujošo dzērienu pasauli.

The Birth of an Icon

Cena - 3550 eiro. Kokteilis ir veidots pēc pazīstamā kokteiļa Daiquiri pamatprincipiem. Gatavojot tiek izmantots St. Lucia Distillers Nine Cask Founders rums, svaiga laima sula un zelta putekļi, kas pagatavoti no dehidradēta Cointreau liķiera. Pasniegšanas vieta - Tuvie Austrumi.

Salvatore’s Legacy.

Cena - 7250 eiro. Tiek uzskatīts par pasaules vecāko kokteili, kurš apvieno 1778.gada konjaku Clos de Griffier Vieux, 1770.gada liķieri Kümmel, 1860.gada Dubb Orange Curacao un divas šaltis 20. gs. sākuma Angostura Bitters. Tas ir pasaulslavenā bārmeņa Salvatores Kalabreses mantojums. Pasniegšanas vieta - Londona.

The Ono

Cena - 8900 eiro. Kokteilis tiek pagatavots no diviem šampaniešiem - Rémy Martin Louis XVIII Black Pearl un Charles Heidsieck. Tiek pasniegts ar zelta aproču pogām vai dimanta un pērļu kaklarotu. Piedalās 20 viesmīļu, un tiek izmantots ļoti daudz brīnumsveču. Pasniegšanas vieta - Lasvegasa.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā