Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: 10 lietu, kas raksturo precību šovā iepazīto Janiševu pāri

© TV3 publicitātes foto

TV3 šova «Kāzu gūstā» dalībnieki – Baložu kultūras centra jauniešu ansambļa vadītāja un dziedātāja Ieva Bernšteine (25) un «DHL» loģistikas pārdošanas speciālists Artūrs Janiševs – beidzot ir laimīgi, jo dalība šovā, kurā neizpalika dažādas peripetijas un domstarpības, tomēr vainagojās ar greznām kāzām, kuru ceremonija noritēja Pāvilostā, bet svinības Skrundas muižā.

Ieva dzimusi un augusi Ventspilī, bet Artūrs Liepājā. Pirms pāris gadiem pāris un viņu meitiņa Alise, kurai jau ir trīs gadi, pārcēlās uz dzīvi Pierīgā. Tā kā Artūrs un meita Alise ir Janiševi, pēc kāzām arī Ieva pieņēmusi vīra uzvārdu. Ģimene dzīvo kā cimds ar roku, jo pārim ir kopīgas intereses un aizraušanās. Lūk, desmit lietu, kas raksturo Janiševus.

*

Velosipēds

Visiem trim Janiševiem ļoti patīk doties izbraucienos ar velosipēdiem. Mazajai Alisei ir iekārtota sēdvieta uz tēta divriteņa. «Ļoti gaidām vasaru, kad varēsim doties tālākos izbraucienos,» tā Ieva.

Jūra

Artūrs ir no Liepājas, Ieva no Ventspils. Bez jūras ikdiena vienkārši nav iedomājama. «Pie jūras cenšamies būt, cik vien bieži iespējams.»

Auto

«Mūsu abu ikdiena nav iedomājama bez auto. Mēs nedzīvojam Rīgā, tāpēc bez auto nevarētu. Un mums abiem ļoti patīk būt šoferiem,» auto nepieciešamību skaidro Artūrs. Ģimene izvēlējusies «Peugeot» markas automašīnu.

Apģērbs

Viņiem ir palaimējies, jo ne tikai sievai, bet arī vīram patīk doties šopingā. «Tādēļ tirdzniecības centrus ļoti bieži apmeklējam divatā un iegādājamies jaunu apģērbu,» atklāj Ieva.

Klavieres

Ieva jau no bērnības ir muzikāla. Viņa dzied un spēlē klavieres, bet Artūrs bauda sievas muzikālos priekšnesumus. Arī kāzu dienā Ieva sēdās pie klavierēm un veltīja dzīvesbiedram Dona dziesmu «Maijs».

Kafija

«Mums abiem garšo kafija. Vislabāk, ja tā ir kafija «latte». Doties tālākā ceļā bez labas kafijas nav iespējams. Tā vienmēr mums ir līdzi.»

Labi paēst!

Diezgan bieži Janiševi maltīti ietur ārpus mājas: «Cenšamies apmeklēt labus restorānus un izbaudīt burvīgu maltīti!»

Laulības gredzeni

«Gredzeni simbolizē mūsu mīlestību un cieņu vienam pret otru. Mēs esam ģimene.»

Grāmatas

Abiem patīk lasīt grāmatas. Ieva vairāk lasa daiļliteratūru, bet Artūrs izglītojošo literatūru. Taču arī jaunākos «Kontinenta» romānus var atrast pāra grāmatu skapī.