Pirmdiena, 13.maijs

redeem Ira, Iraīda, Irēna, Irina

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Pugačova ierodas Jūrmalā, lai sveiktu draugu jubilejā

© ITAR-TASS

Krievu komponists un dzejnieks Igors Nikolajevs pirmo reizi daudzu gadu laikā savu dzimšanas dienu svinēja nevis, kā ierasts, Maiami, bet gan Latvijā. Par patīkamu pārsteigumu Igoram un viņa sievai Jūlijai Proskurjakovai parūpējās Alla Pugačova un Maksims Galkins, kuri bez brīdinājuma ieradās pie jubilāra uz svinībām.

Igors Nikolajevs vairākus gadus savas dzimšanas dienas svinēja Amerikā. Pēc daudzajiem Jaungada koncertiem estrādes zvaigznes tradicionāli dodas atvaļinājumos. Daudzi mākslinieki gada sākumu izvēlas pavadīt Maiami, kur šajā gada laikā ir tik silti, ka dažreiz pat var peldēties okeānā. Tieši tāpēc desmitiem Krievijas slavenību Maiami pat iegādājušies nekustamos īpašumus. Bet 17. janvārī Nikolajeva draugi katru gadu nāca ciemos, lai sveiktu viņu dzimšanas dienā.

Taču šogad svinības noritēja pēc cita scenārija, jo pērnā gada oktobrī Proskurjakovai un Nikolajevam piedzima meitiņa. Zvaigžņotie vecāki nevēlējās trīs mēnešus vecajai Veronikai sarīkot starpkontinentālo pārlidojumu. Jūlija un Igors kopā ar meitiņu nolēma doties daudz tuvākā ceļojumā – uz Jūrmalu, lai mazulīte Veronika varētu paelpot svaigu piejūras gaisu.

Jūrmalā ģimenes galvas dzimšanas dienu atzīmēja ar svinīgām vakariņām vienā no labākajiem restorāniem pilsētā. Par patīkamāko pārsteigumu kļuva Allas Pugačovas un Maksima Galkina pēkšņā ierašanās. Negaidītie viesi sirsnīgi apsveica savu seno dienu draugu. Kompānijai pievienojās arī horeogrāfe Alla Duhova, kurai Rīgā ir liela savrupmāja un dzīvo ģimene.

Vakariņas pagāja ļoti sirsnīgā un ģimeniskā atmosfērā. Vakara izskaņā Jūlija vīram pasniedza dāvanu, siltu dūnu jaku, ar vārdiem: «Lai tu ilgi varētu pastaigāties ar Veroniku.».