Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Ārējie Nr.1

Alla Pugačova Maskavā apzagta; dziedātāja aizdomās tur Putina preses sekretāru Peskovu

© Scanpix/TASS

Nepatīkamu atgadījumu pēc ierašanās Krievijā piedzīvojusi dziedātāja Alla Pugačova, raksta unian.net.

Dziedātāja maija sākumā bija ieradusies Krievijā, lai piedalītos modes dizainera Valentīna Judaškina bērēs, kur noticis nepatīkams starpgadījums, par kuru ziņo Krievijas masu saziņas līdzekļi - dziedātājai nozagts rokaspulkstenis.

Bērēs prese piefiksēja, ka A.Pugačova runāja ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāru Dmitriju Peskovu. Fotogrāfijās redzams, ka viņš saņem dziedātāju aiz rokas. Pats Peskovs vēlāk sacījis, ka viņš “neko par to nezina”.

“Šo pulksteni man uzdāvināja aizpagājušajā dzimšanas dienā. Valentīna Judaškina bērēs es pamanīju, ka tas ir pazudis. Es gandrīz ne ar vienu nekontaktējos, pie manis pienāca burtiski divi vai trīs cilvēki, viens no tiem - Dmitrijs Peskovs. Bet viņš neko nezina, saka, ka neko nezina,” Allu Pugačovu citē krievu laikraksts.

Pagaidām nav zināms, vai Alla Pugačova ir pametusi Krievijas teritoriju. Cilvēki uz viņas vizīti reaģēja ļoti neviennozīmīgi - daļa priecājās, skatuves mākslinieci ieraugot atkal Krievijā, bet citi bija sašutuši, sakot, ka pēc viņas pretkara izteikumiem viņa vairs nav piederīga Krievijai.