Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide

Jūrmalas pusmaratonā startēs autosportists Horeliks, olimpiete Lina un basketboliste Bernsone

© publicitātes

Jūrmalas pusmaratonā, kas norisināsies sestdien, 6.septembrī, dalību apstiprinājis leģendārais autosportists Jānis Horeliks un olimpiete maratoniste Dace Lina, kā arī bijusī basketboliste Liene Bernsone, kas pērn uzvarēja Liepājas pusmaratonā, informēja sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Bernsone skries ''Turkish Airlines'' 21 kilometra distanci, savukārt Horeliks un Lina startēs "ASICS'' 10 kilometru distancē.

"Tādējādi visiem, kas šosestdien piedalīsies Jūrmalas pusmaratona 21 vai 10 kilometru distancē, būs lieliska iespēja mēroties spēkiem ar profesionāliem Latvijas sportistiem," komentēja Tupiņš.

Atgādinām, ka Jūrmalas pusmaratonā būs arī ''Seesam'' 5 kilometru skriešanas/nūjošanas distance un ''LEGO'' 500 metru līdz viena kilometra bērnu distance. Jūrmalas pusmaratona ģenerālsponsors – "Gillette". Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas.

Lielās dalībnieku intereses dēļ iepriekšēja reģistrācija dalībai Jūrmalas pusmaratonā pagarināta līdz piektdienai, 5.septembrim, (ieskaitot). Reģistrēties var vietnē www.baltijasmaratoni.lv, kā arī sporta klubos "CityFitness'' un veikalos ''Fans''.

Visiem, kas nebūs veikuši iepriekšēju reģistrāciju, būs arī iespēja reģistrēties uz vietas - ''Turkish Airlines'' pusmaratonam un 10 kilometru "ASICS'' distancei - līdz plkst. 9.00, "LEGO" skrējienam - līdz plkst. 11.00, bet "Seesam" skriešanas/nūjošanas distancei - līdz plkst 12.15.

Skriešanas entuziastiem un profesionāliem sportistiem, kuri sestdien, 6.septembrī, startēs Jūrmalas pusmaratonā, būs iespēja izbaudīt Latvijā ātrāko trasi, kas, iespējams, ļaus daudziem sasniegt savu labāko rezultātu,

Jūrmalas pusmaratonu, kura balvu fonds sasniedz 7000 eiro, organizē ''Baltijas Maratoni'' sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi.