Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Džolijas un Pita laulību var neatzīt par likumīgu

© Scanpix/AFP

Slaveno Holivudas aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita,laulību, ASV var neatzīt par likumīgu, vēsta ārzemju mediji.

Atļauju laulībām pāris saņēma Kalifornijas štatā, taču laulību ceremonija notika Francijā. Tas nozīmē, ka pēc ASV likumdošanas viņi vēl nav vīrs un sieva. Lai kļūtu par precētu pāri ASV, viņiem jāsalaulājas Kalifornijā. Pie tam tas jānokārto 90 dienu laikā no laulību atļaujas izsniegšanas datuma.

Mediji raksta, ka tagad Pitam un Džolijai vēlreiz jāsarīko slepenas kāzas tikai ASV teritorijā, lai viņu laulība būtu likumīga. 

Jāatgādina, ka aktieru laulību ceremonija notika sestdien, 23.augustā Francijā.

Laulību ceremonija 23. augustā notikusi XVII gadsimtā būvētajā Miravalas pilī Provansas provincē Francijā. Šajā 60 miljonu dolāru vērtajā saimniecībā, kas pārim pieder kopš 2008. gada, ir neliela kapela, to ieskauj 445 hektāru plaši vīnogulāji, bet pils galvenajā ēkā ir 35 istabas. People raksta, ka īpašums ir lieliski piemērots grandiozu pasākumu rīkošanai, tomēr A. Džolija un B. Pits, kā jau parasti, gājuši savu ceļu. Viņu kāzas apmeklējuši tikai 22 viesi – daļa ģimenes locekļu un paši tuvākie draugi. Īpašs viesis bijis miertiesnesis no Kalifornijas štata, kurš vadījis laulību slēgšanas ceremoniju. 

Pita preses sekretāre Lindsija Kurca gan apgalvo, ka pāris dokumentus ir nokārtojuši. Tas patiesībā nozīmē, ka ir notikušas divas laulīibu ceremonijas viena formāla ASV teritorijā, bet otra svinīga abu īpašumā Francijā.

Pāra advokāts, savukārt, nosaucis šo faktu par visai interesantu un izteicies, ka pārim tomēr vajadzētu vēlreiz salaulāties ASV teritorijā.

Lai vai kā ticamākais, ka slavenības pašas zin cik oficiāla ir abu laulība, taču presei un paparaci tas neļauj izvirzīt savas versijas.