Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Andželīnai Džolijai savdabīga kāzu kleita

© publicitātes

Jau pagājusi nedēļa, kopš salaulājušies slavenais Holivudas aktieru pāris Andželīna Džolija un Breds Pits, nu ziņkārīgajiem radusies iespēja uzzināt, kāda tad bijusi līgavas kāzu kleita, vēsta žurnāls People.

Laulību ceremonijā, kas 23. augustā notikusi pāra īpašumā XVII gadsimtā būvētajā Miravalas pilī Provansas provincē Francijā, nelielā kapelā 22 viesu klātbūtnē abus salaulāja miertiesnesis no Kalifornijas štata.

Daudz rakstīts par to, ka B. Pits un A. Džolija īpaši nav vēlējušies savas attiecības noformēt oficiāli – faktiski viņus uz to pamudinājuši bērni, jaunākie no kuriem ir sešus gadus, bet vecākais – 13 gadu vecs. Tieši bērni ir galvenie kāzu procesa plānotāji. Kāzu ceremonijā pie altāra A. Džoliju veduši 13 gadu vecais Medokss un 10 gadu vecais Pakss, meitām Zaharai (9) un Vivjēnai (6) bijis uzticēts kaisīt pāra ceļā rožu ziedlapiņas, bet meita Šailo (8) un dēls Nokss (6) atbildējuši par gredzenu pasniegšanu. 

Tagad žurnāls "People" uz sava izdevuma vāka izvietojis Džoliju kāzu kleitā.

Klasiskā baltā kāzu kleita  un līgavas plīvurs rotāti ar bērnu zīmējumiem, kas pirmajā brīdī izskatās dīvaini, bet jāteic, ka šajā oriģinalitātē ir savs greznums un šarms.