Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Šī seksīgā meitene piedalīsies Eirovīzijā

© Publicitātes foto

Latvijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē šogad atgriežas 2012. gada «Eirodziesmā» popularitāti guvušie mūziķi no grupas «Mad Show Boys». Otrajā pusfinālā viņi izpildīs dziesmu par mīlestību «I Need A Soul-twin».

Lai gan daudzi bukmeikeru kantori jautrajiem puišiem jau pirms pāris gadiem paredzēja uzvaru un došanos uz lielo Eirovīziju konkursu (tas notika Baku), «Mad Show Boys» ierindojās trešajā vietā, piekāpjoties Samantai Tīnai un Anmary. Pa šo laiku grupa nav izjukusi, tās līderis Garijs Poļskis ir uzrakstījis daudz jaunu dziesmu, taps arī jauns albums.

Grupā mainījies vadošais solists – par līdervokālu kļuvis Mārtiņš Kits – viņš 2012. gada konkursā iejutās Eltona Džona tēlā, kas stājies Aleksandra Veselova vietā. Runājot par interneta avotos izskanējušajiem pārmetumiem, ka «mūzikas zagļi» piesavinājušies kādas notis no citas dziesmas, Poļskis saka: «Ir norādes par kādu līdzību starp aranžējumiem dziesmai «I Need A Soul Twin» un Laura Reinika hitam «Banjo Laura», kas 2011. gadā ieguva otro vietu Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Šeit nav nekādu pārsteigumu – «Banjo Laura» aranžējumu izdomāja un ierakstīja grupa «Mad Show Boys», konkrēti – Aldis Zaļūksnis jeb Midis.» Poļskis saka, ka uz jautājumu, kāpēc Midis nolēmis mazliet pats sevi kopēt, Midis atbildot godīgi: «Vienkārši 2011. gadā man kāds nesamaksāja. Tāpēc man ir pilnas tiesības lietot «Lauras» aranžējumu savai grupai. Bet melodija un vārdi mūsu dziesmai ir pavisam citi.» Jāpiebilst, ka «Mad Show Boys» piedāvās arī pamatīgu šovu – to palīdz veidot pazīstamais horeogrāfs Agris Daņiļevičs, turklāt šovā piedalīsies arī pasākumu organizatore, jaunā uzņēmēja no Rēzeknes – Kristīne Viļuma, kas, iegūstot titulu «Miss Baltics 2013», pārstāvēja Baltiju pasaules skaistuma konkursā «Miss Top of the World 2013» un iekļuva Top 5.