Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Vēršus?

© Ilustratīva bilde

Pirmajā vietā sabiedriskā darbošanās, kas var izpausties dažādi – atbilstoši situācijai, kādā atrodies. Ja ir kāda saistība ar mākslas jomām profesionālajā vai hobiju līmenī, tad šis gads piemērots, lai ietu publikas priekšā, strādātu «uz auditoriju» un gūtu panākumus.

Ja darbošanās saistās ar lietišķām tēmām, tad iziešana sabiedrībā, savu ideju prezentācija un līdzdalība korporatīvos pasākumos ļaus iepazīties ar jauniem potenciālajiem sadarbības partneriem. Tiesa, esi vērtējošs, kad runāšana nonāk līdz darīšanai - iespējamos partnerus rūpīgi izvērtē un izrēķini, ko dos šī sadarbība. Jāraugās, lai nosacījumi ir godīgi un godīgi tiek sadalīts materiālais labums, kas tiks iegūts šīs sadarbības rezultātā. Naudas tēma šogad gan nebūs pārāk aktuāla - finanšu ziņā gads ir «vidēji normāls», kas nozīmē: vairumā gadījumu «miljonu» nenopelnīsi, bet arī zaudējumi un mīnusi nav gaidāmi.

Pie sabiedriskajām aktivitātēm pieskaitāma arī vienkārša atpūta, apmeklējot dažādus mākslas vai izklaides pasākumus. Pēc spraigiem darba cēlieniem tu relaksēsies vislabāk. Gūsi prieku un enerģiju. Turklāt, izejot cilvēkos, pastāv iespēja satikt jaukus ļaudis, kas kļūst par tuviem paziņām, draugiem un domubiedriem, ar kuriem vēlāk gribas satikties vēl un vēl. Vari iesaistīties arī sabiedrisko organizāciju darbā un labdarības pasākumos.

Profesionālajā jomā darbojies esošajā spēles laukumā, straujai karjerai un izaugsmei gads nav īsti piemērots. Ja gadās kāds vilinošs piedāvājums, atteikties, protams, nevajag. Taču nebēdājies, ja nekā tāda nav, gan pienāks laiks. Tagad dzīve grib, lai tu mācies un papildini savas profesionālās iemaņas. Ja esi plānojis studēt, stājies augstskolā, ja kāda izglītība jau iegūta, tad piesakies kursos, apmeklē seminārus, konferences, arīdzan starptautiskus pasākums, kas notiek tavā nozarē. Var gadīties, ka caur ārzemju tēmu izveidojas labi lietišķie kontakti. Ja kādā brīdī liekas, ka te Latvijā kļuvis par šauru, vari doties padzīvot kādu brīdi ārzemēs, tā būs noderīga pieredze.

Ja profesionālā darbība nekādi nesaistās ar ārzemēm, tad atvaļinājumā gan būtu vērts ieplānot kādu tālāku ceļojumu. Jauni iespaidi ļaus paplašināt redzesloku un palūkoties uz pierastām lietām no jauna skatupunkta. Braucienu laikā iegūsi jaunus paziņas. Brīvajiem ļaudīm arī iespējama pazīšanās, kas vēlāk pārvēršas tālejošās attiecībās.

Privātajai dzīvei šajā gadā būs nozīmīga loma. Ja esi viens, tad pastāv iespējas izveidot attiecības, taču iepazīstoties jāmēģina saprast, cik nopietni varētu būt otra cilvēka nolūki. Vienas dienas piedzīvojumi nav tev, tie tikai atstās rūgtuma un vilšanās izjūtu. Ja sāc ar kādu cilvēku tikties un viņš tiešām ir tavējais - ar kuru saprasties no pusvārda vai vispār bez vārdiem - tad zini, ka šis gads ir piemērots ģimenisku attiecību veidošanai. Pāri, kas jau kādu laiku ir kopā, var rīkot kāzas - ar klātiem galdiem un radu un draugu pulku, kas vēlē laimes un ilgu saticību. Savukārt ģimenes cilvēkiem par saticību gan jārūpējas. Ikdienību derētu atsvaidzināt, mazliet izrauties no rutīnas - apmeklē ar mīļoto cilvēku pasākumus, satiecies ar draugiem, izdomā abus interesējošas brīvā laika nodarbes. Tas atkal satuvinās un izdaiļos kopā būšanu.

Domu sakārtošanai un iekšējā līdzsvara nostiprināšanai labi noderēs meditācijas, jogas nodarbības, garīgās prakses vai ezotēriskās mācības.

Vēr­ša pla­nē­ta: Ve­ne­ra

Sti­hi­ja: Ze­me

Plusi:

neatlaidība;

mērķtiecība;

taisnīgums;

praktiskums;

stabilitāte.

Mīnusi:

ietiepība;

materiālisms;

paštaisnums;

nespēja pieņemt atšķirīgus viedokļus;

grūtības piemēroties situācijām.