© Foto: Depositphotos

Mīlestība ir tas dzīves eliksīrs, kuru alkst katrs cilvēks. Tās sajūtas, sirds trīsas, mieru, labsajūtu un harmoniju, kuru sniedz patiesa, dziļa, īsta un sirsnīga mīlestība, pārsniedz robežas un kultūras, tās ir emocijas, kas saista kopā divus cilvēkus, ejot blakus un kopā cauri šīs dzīves ceļam.

Mīlestības izpratne rezonē ar katru dvēseli uz šīs planētas, un katrs spēj izteikt vārdos, cik daudz tā dzīvei dotu, ja būtu allaž klātesoša.

Romantiska mīlestība, kaislīga mīlestība - lai kādu to mēs atrodam noteiktā dzīves vecumā vai attiecībās, mīlestība runā sirds valodā.

Mīlestībai ir neskaitāmas formas - kaislīga romantika starp mīļotajiem, beznosacījuma saikne starp vecāku un bērnu, dziļa draudzība starp draugiem un empātija un līdzjūtība, kas izrādīta svešiniekiem.

Tā nepazīst aizspriedumus, aptverot visus neatkarīgi no rases, dzimuma vai pārliecības.

Ārpus vienas valsts robežām, ārpus tradīcijām, reliģijām un visa, kas vien stājas tai ceļā kā šķērslis. Mīlestība lauž robežas un lauž sirdis, ja tās neprot runāt mīlestības valodā. Un mēs katrs šajā universālajā valodā meklējam patiesību par sevi un savu balsi.

Kuras trīs zodiaka zīmes šoziem atradīs savus dvēseles radiniekus? Un ko tas viņiem dos? Vai dos atklātu saprašanos, ļaujot katra jūtām un domām plūst brīvi un bez aizspriedumiem?

Jo patiesas mīlestības uzdevums un superspēja ir stiprināt katru no attiecībās esošajiem partneriem pat vissarežģītākajās dzīves situācijās, dodot ticību, spēku un drosmi stāties tām pretī.

Patiesa mīlestība ir tā, kurā abi partneri atbalsta un paaugstina viens otra sapņus un centienus. Tomēr ne vienmēr visiem ir vienādas astroloģiskas iespējas sagaidīt veiksmi mīlestībā.

Zivis

Foto: Depositphotos

Analizējot šī brīža astronomiskos notikumus debesīs, šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti labas izredzes sastapt savus dvēseles radiniekus.

Šai zodiaka zīmei piederīgie izstaro jūtīgumu un emocionālu izteiksmīgumu, kas liks vairāk piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvjus.

Kas ir šī zodiaka zīme? Tās ir Zivis, kas varētu sākt jaunas attiecības. Turklāt Zivīm šobrīd ir smalka sirds izpratne, ko ir nepieciešams sevī apzināties, uzlabot, mainīt vai pieņemt, lai iegūtās attiecības arī veiksmīgi turpinātos nākotnē. Ziemai ritot uz priekšu caur gadskārtām, planētu kustības rezultātā jauniegūto attiecību ikdiena ienesīs mīlas dzīvē prieku un mudinās piedzīvot daudz jauku brīžu kopā.

Nākamā, 2024. gada jūlijs un augusts būs īpaši romantiski mēneši, tie ienesīs prieku mīlas dzīvē un, iespējams, mudinās sarīkot īpašus piedzīvojumus kopā ar otru pusi. Jūlijs un augusts būs pilni maiguma un neaizmirstamu momentu kopā, kas vēl vairāk padziļinās partnerattiecības.

Foto: Depositphotos

Vēzis

Foto: Depositphotos

Otra zodiaka zīme, kam ir astroloģiski labas izredzes sastapt savus dvēseles radiniekus, ir Vēzis. Tie var sastapt mīlestību. Tas viss aizsāksies ar romantiku. Jutekliskā enerģijas ietekme veicina romantiskās izredzes.

Pastiprināsies kaislīgā enerģija, un atraisīsies spontānais raksturs, vilinot pretējā dzimuma pārstāvjus.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju valdzinājums būs ļoti aizraujošs visas ziemas ilgumā, iesniedzoties arī pavasarī, ar to gandrīz vai garantējot, ka viņu dzīvē noteikti ienāks patiesa mīlestība. Vēzis iepazīsies ar jauniem cilvēkiem un veidos gan personīgos, gan profesionālos sakarus, un kāds no jaunajiem paziņām varētu kļūt par viņa partneri.

Tas ļaus baudīt apburošu laiku kopā ar savu partneri visa nākamā gada garumā, un, attiecību dinamikai aktivizējoties, var pat tikt noslēgta juridiska un sakrāla apņemšanās būt kopā visas dzīves garumā.

Foto: Depositphotos

Vērsis

Foto: Depositphotos

Saskaņā ar mīlestības astronomiskajām prognozēm, šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs pirmie, kurus Visums šoziem apbalvos ar ļoti ticamām prognozēm atrast savas dvēseles radiniekus. Tā nāks gluži kā veiksme. Un visi apkārt ar prieku nolūkosies, esot par lieciniekiem patiesas mīlestības un kaislības ienākšanai šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīvē. Kura ir šī laimīgā zodiaka zīme?

Vērsis ir tas, kuram ir jāmācās lasīt zīmes visapkārt. Jo Dievs uzrunās un parādīs iespējas caur zīmēm visapkārt.

Caur skaņām, formām, garšām, simboliem, cipariem. Un vide burtiski izstaros gandarījumu, kad Vērsis būs nonācis savas mīlestības auras laukā. Tāpēc visdrošākais veids, kā nojaust, ka dvēseles radinieks ir tuvumā, ir labsajūta, kas izstaro mieru, prieku un līksmību.

Foto: Depositphotos

Attiecības veidosies uz saskaņotu domu pamata, viegli vienojoties par jebkuru jautājumu. Un priekšnosacījums tam ir ļaušanās Visuma dotai iespējai satikt savas dvēseles radinieku.

Foto: Depositphotos

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv