Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izlasi - iemīlēšanās horoskopi

© pixabay.com

3.lapa

Svari

Svari pasauli uztver kā nebeidzamu mākslas darbu. Viņiem nav jādomā, kā iepazīties ar sievieti, jo viss notiek pats no sevis. Svari sievietē saskata tikai skaisto. Tomēr, saskaroties ar pirmajām grūtībām, Svari sašūpojas un zaudē līdzsvaru. Svaru zīmē dzimušiem vīriešiem raksturīga mazdūšība un krišana panikā. Tāpēc Svariem nereti ilgstošas attiecības veidojas ar enerģiskām, valdonīgām sievietēm, kuras vajadzīgajā brīdī spēj pieņemt lēmumu. Svaru vīrietis dažkārt mēdz bēgt no realitātes savā pasaulē - stundām ilgi makšķerēt, labot kanalizāciju, jumtu vai automašīnu.

Kad pienāk zelta rudens, sievietes Svari jūtas kā pilnbriedā. Tieši viņām piemīt īpaša spēja saprast dabas valodu, uzņemt sevī tās spēku. Svaru zīmē dzimušas sievietes visu dzīvi rūpējas, lai ap viņām būtu skaisti un mājīgi. Rudenī viņas ver auklās un marinē sēnes, gatavo pīlādžu un brūkleņu ievārījumus. Uzaiciniet Svaru sievieti sēņot, un viņa atvērs savu sirdi! Tas tāpēc, ka pie dabas viņa atbrīvojas, bet sabiedrībā izturas kā iestīvināta.

Skorpions

Skorpions uzskata, ka sekss ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, tāpēc attiecības ar sievietēm veido viegli. Skorpionam sekss ir enerģijas un prieka avots, bez kura šīs zīmes pārstāvis nespēj dzīvot. Turklāt Skorpionu piesaista sievietes ar sarežģītu raksturu. Skorpions gūst prieku, šķetinot attiecību mezglus. Šīs zīmes pārstāvji neapzināti izvēlas attiecības, kurām nav nākotnes. Viņi metas riskantos piedzīvojumos un izvēlas bīstamus ceļus, vienlaikus sev un apkārtējiem melojot, ka vēlas stabilitāti un mieru. Viņš - Skorpions - ir no tiem, ko dēvē par nemiera garu - visu laiku kaut kur steidzas un traucas. Viņam baudu sagādā ekstrēmas nodarbes - lēkšana ar izpletni, laivošana pa krāčainu upi vēlā rudenī, ātra braukšana.

Savukārt sieviete Skorpions izskatās kā klusa sapņotāja, maiga feja, bet patiesībā spēj saindēt partnera dzīvi ar nebeidzamām kaislībām un strīdiem. Viņas dzīvē nekas nav vienkārši un pašsaprotami. Viņa visiem spēkiem cenšas būt laimīga, neapzinoties, ka vienīgais šķērslis šajā ceļā ir viņa pati. Tomēr sieviete Skorpions spēj upurēties tuva cilvēka dēļ.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā