Otrdiena, 21.maijs

redeem Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iz­rē­ķi­ni pats! Dzī­vok­ļa nu­murs un at­mo­sfē­ra mā­jok­lī

© F64

4.lapa

Nu­me­ro­lo­ģis­kais kods 7

Dzī­vok­lis at­ro­das Sa­tur­na ie­tek­mē. Dzī­vo­ša­na ta­jā so­la pār­bau­dī­ju­mus itin vi­sā. Vai nu būs auk­sti vai sma­cī­gi, vai al­la­žiņ pie­trūks da­žu eirī­šu līdz al­gas die­nai... Ne­mi­tī­gi uz­klups ap­stāk­ļi, kas trau­cēs mie­ram un kom­for­tam.

To­ties la­bi ir tas, ka ša­jā mi­tek­lī var dzī­vot kar­je­ras cil­vē­ki, kā arī no­dar­bo­ties ar ko­lek­ci­onē­ša­nu un uz­krā­ju­mu vei­do­ša­nu. Ja cil­vēks te ne­tu­rēs mē­li aiz zo­biem un ne­gri­bēs ana­li­zēt sa­vu dzī­vi un li­kum­sa­ka­rī­bas ta­jā, tad viņš par sa­vām kļū­dām var sa­mak­sāt ar mu­gur­kau­la pro­blē­mām un fi­zis­kas ak­ti­vi­tā­tes ie­ro­be­žo­ju­miem, pie­mē­ram, spon­di­lo­zi, sā­ļu no­gul­snē­ša­nos lo­cī­ta­vās.

Ša­jā dzī­ves­vie­tā ir lab­vē­lī­gi ap­stāk­ļi or­ga­nis­ma at­tī­rī­ša­nas pro­ce­dū­rām, uz­ma­nī­bas kon­cen­trē­ša­nas vin­gri­nā­ju­miem un jo­gas vin­gro­ju­miem.

Ie­tei­ca­mā­kais krā­sas to­nis in­ter­je­rā ir tum­ši zi­lais.

Nu­me­ro­lo­ģis­kais kods 8

Mā­jok­lis at­ro­das Urā­na ie­tek­mē. Tas aso­ci­ējas ar brī­vī­bu, ne­gai­dī­tiem pa­vēr­sie­niem dzī­vē, arī - sav­star­pē­ju iz­pa­lī­dzē­ša­nu. Te drau­giem būs pa­tī­ka­mi sa­nākt ko­pā un kom­pā­ni­jā va­rēs ie­pa­zī­ties cits ar ci­tu. Ja dzī­vok­ļa ie­mīt­nie­kiem kaut kas jā­sāk no jaun­a vai jā­iz­gud­ro kas ne­bi­jis, tad as­tot­nieks to ļo­ti vei­ci­nās. Iz­ci­li veik­smī­ga dzī­ves­vie­ta as­tro­lo­giem, gaiš­re­ģiem, vi­siem, kam pa­tīk ezo­tē­ris­kas un pār­da­bis­kas lie­tas.

Ja mā­jok­lī dzī­vo ma­te­ri­ālis­ti un prag­ma­ti­ķi, tad vi­ņu ie­ce­res var ne­iz­do­ties, plā­ni kā no­bur­ti iz­juks, ner­vi būs beig­ti, un cil­vēks var jus­ties kā ie­kļu­vis ha­osa vir­pu­lī.

Šā­dam dzī­vok­lim lo­gu stik­li vien­mēr jā­tur ide­ālā tī­rī­bā un re­gu­lā­ri jā­pār­bau­da elek­tro­ie­tai­ses - lai tās nav bo­jā­tas.

La­bā­kās krā­su gam­mas in­ter­je­rā - de­bes­zi­la, bet var arī iz­man­tot vi­sas va­ra­vīk­snes krā­sas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā