Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iz­rē­ķi­ni pats! Dzī­vok­ļa nu­murs un at­mo­sfē­ra mā­jok­lī

© F64

3.lapa

Nu­me­ro­lo­ģis­kais kods 5

Mā­jok­lis at­ro­das Ju­pi­te­ra ie­tek­mē. Ša­jā māj­vie­tā, vis­ti­ca­māk, ar lai­ku tiks iz­vei­do­ta pla­ša pri­vā­ta bib­li­otē­ka. Te var ras­ties vē­lē­ša­nās se­vi vel­tīt kaut kam glo­bā­lam - po­li­ti­kai vai zi­nāt­nei. Cil­vē­ki gri­bēs ap­vie­no­ties ap kā­du ide­ju. Var­būt tā ir ga­rī­ga ap­vie­nī­ba, pie­mē­ram, re­li­ģi­ja. Mā­jok­ļa ie­mīt­nie­ki var sākt prā­tot par acīm ne­re­dza­mo un re­ali­tā­tē ne­sa­taus­tā­mo, bet tik­pat la­bi vi­ņiem sa­kā­ro­sies aiz­braukt uz ār­ze­mēm.

Ne­ļau­jie­ties dus­mām, kaut arī tā vien gri­bē­sies uz­sprāgt par kat­ru nie­ku! Ie­tei­cams pār­bau­dīt ak­nas.

Mā­jok­ļa at­mo­sfē­ru lab­vē­lī­gi ie­tek­mēs pur­pur­krā­sa. Šo dzī­vok­li īpa­ši ro­tās un te la­bi «ju­tī­sies» no tā­lie­nes at­ves­ti priekš­me­ti un bron­zas trau­ki, kā arī te­le­sko­pi un glo­bu­si.

Nu­me­ro­lo­ģis­kais kods 6

Mā­jok­lis at­ro­das Ve­ne­ras ie­tek­mē. Šā dzī­vok­ļa at­mo­sfē­ra mu­di­na at­slā­bi­nā­ties, at­pūs­ties, iz­bau­dīt mī­les­tī­bu un kom­for­tu. Te var rī­kot bal­lī­tes drau­giem ar ko­pī­gu iz­dzie­dā­ša­nos. Mā­jok­ļa saim­nie­ki ir cil­vē­ki, ku­riem pa­tīk uz­ņemt vie­sus, vi­ņi lie­lis­ki ga­ta­vo, un vi­ņiem pie­mīt la­ba gau­me. To vi­su vi­ņi liek lie­tā, ie­kār­to­jot ēr­tu ģi­me­nes lig­zdi­ņu.

Ja mā­jok­lī dzī­vo­jo­šie pēc rak­stu­ra ir skan­dā­lis­ti, tad pat ķil­das un sav­star­pē­jus kaš­ķus vi­ņi spēs no­vest līdz mak­si­mā­li ie­spē­ja­mai kul­mi­nā­ci­jai. Ci­tiem vār­diem sa­kot, iz­ci­li skan­dā­lis­ti. Ja gri­bas iz­skaid­ro­ties, vis­pirms to­mēr va­jag pa­do­māt, vai tie­šām tas jā­da­ra, un jā­pa­mek­lē vai­na se­vī.

Dzī­vok­lī gan­drīz vien­mēr ir ka­ķis vai suns un daudz is­ta­bas augu. Lai­ku pa lai­kam dzī­vok­ļa saim­nie­kiem gri­bas iz­rau­ties pie da­bas. Ir jā­ļau­jas vēl­mei!

In­ter­je­rā do­mi­nē ma­sī­vi un mīk­sti priekš­me­ti, pie­mē­ram, ēr­ti dī­vā­ni un bie­zi te­pi­ķi. No­krā­sas - sil­tie, mie­sas krā­sas to­ņi vai brū­nā krā­sa.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā