Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini, kāda ir tava saderība ar mīļoto

© Ilze Zvēra/F64

3.lapa

Lik­te­ņa skait­lis 3

Vī­rie­ša rak­stu­ro­jums

Spē­ja sa­pras­ties ar jeb­ku­ru vi­ņam no­dro­ši­na po­pu­la­ri­tā­ti itin vi­sās kom­pā­ni­jās. Vī­rie­tis, kurš par nor­mu uz­ska­ta vai­rā­kas at­tie­cī­bas vien­lai­kus. Viņš ir ga­tavs jeb­ku­rā mir­klī do­ties uz bal­lī­ti, vi­ņam pa­tīk pie­dzī­vo­ju­mi, ris­kan­ti pa­sā­ku­mi, īs­ta kom­pā­ni­jas dvē­se­le. Bie­ži vien vi­ņu ne­ņem par pil­nu - tas jau tāds jaut­rī­tis, ne­no­pietns, klauns... Šāds vī­rie­tis gan­drīz vien­mēr jū­tas ie­dves­mots, un vi­ņam ir mēr­ķis.

Viņš bēg­šus bēg no gar­lai­cī­bas un ciest ne­var pri­vāt­īpa­šnie­cis­kas at­tie­cī­bas. At­tie­cī­bā uz se­vi, pro­tams. At­tie­cī­bās no­vēr­tē vieg­lu­mu. Ne­va­jag vi­ņam kaut ko uz­spiest! Tie­ko­ties pir­mo­reiz, vi­ņam ir ļo­ti sva­rī­gi ra­dīt par sa­vi sa­trie­co­šu ie­spai­du. Vi­ņam pa­tīk šar­man­tas sie­vie­tes, un tas ne­būt ne­no­zī­mē «pli­ku» skais­tu­mu. Vis­pirms šarms, iz­skats - pēc tam. Ne­re­ti viņš vie­dok­li par cil­vē­ku vei­do pēc pirm­ā ie­spai­da un ti­kai vē­lāk sāk ap­do­mā­ties, ka ide­āls ne­pa­stāv. At­tie­cī­bās vi­ņam sva­rīgs ir pro­cess, ne­vis re­zul­tāts. Kad ir ie­mī­lē­jies, tad ot­ram se­vi vel­ta pil­nī­bā.

Šāds vī­rie­tis mēdz sap­ņot ar atvērtām acīm. Viņš tie­cas pēc ga­rī­gas un in­te­lek­tu­ālas tu­vī­bas, ko­pī­gām in­te­re­sēm. Tik­līdz sie­vie­te sāks ie­ro­be­žot vi­ņa brī­vī­bu, vī­rie­tis ju­tī­sies kā ka­pā. Jā­zi­na, ka vi­ņa lab­sa­jū­tu ne­no­dro­ši­na kom­forts un klu­sa, mie­rī­ga un ēr­ta ģi­me­nes lig­zdi­ņa.

Ga­dās, ka šāds vī­rie­tis ir bez­at­bil­dīgs. Viņš ju­tī­sies la­bi, ja līdz­ās būs ne­vis klu­sa un pe­lē­ka pe­le, bet sa­bied­ris­ka un ak­tī­va dā­ma. Pat ļo­ti ie­spē­jams, ka par sa­vu līdz­gait­nie­ci dzī­vē viņš iz­vē­lē­sies ne­at­ka­rī­gu un iz­ska­tī­gu sie­vie­ti.

Sie­vie­tes rak­stu­ro­jums

In­te­re­san­ta, ak­tī­va sie­vie­te, ar ku­ru ne­kad ne­būs gar­lai­cī­gi. Vī­rie­šiem pa­tīk vi­ņas ne­at­ka­rī­ba, gud­rī­ba un pie­vil­cī­ba, vi­ņas jū­tī­gums un paš­pār­lie­ci­nā­tī­ba. Vi­ņiem ne­kas nav ie­bil­stams pat pret zi­nā­mām nar­ci­sis­ma ie­zī­mēm šīs būt­nes da­bā.

Vi­ņa ir pa­tie­sa, op­ti­mis­tis­ka, vi­ņa ne­zau­dē ne ce­rī­bu, ne vēl­mes. Lai jus­tos la­bi, šā­dai sie­vie­tei ir jā­jūt ap­kār­tē­jo cil­vē­ku lab­vē­lī­ba un vi­ņu ne­drīkst ie­ro­be­žot, ie­gro­žot. Ja lī­dzī­gi rī­ko­sies par­tne­ris, tad at­tie­cī­bas būs har­mo­nis­kas un cie­šas. Tas vi­ņai ir ļo­ti va­ja­dzīgs. Vi­ņa augs­tu vēr­tē drau­dzī­bu un uz­ti­cī­bu, bet sek­su šā­da sie­vie­te uz­tver kā iz­prie­cu.

Vi­ņas in­tu­īci­ja pa­sa­ka priekš­ā, ko šā­dai sie­vie­tei ir vērts vē­lē­ties un pēc kā alkt, un vi­ņa vel­ta vi­sus spē­kus, lai to vi­su ie­gū­tu. Un ie­gūst arī! Vi­ņas bū­tī­ba: sa­vu va­ja­dzī­bu ap­mie­ri­nā­ša­na pirm­ām kār­tām. Ciest ne­var at­mi­ņas par pa­gāt­nes no­ti­ku­miem.

Ja jums līdz­ās ir šā­da sie­vie­te, tad esiet uz­ma­nī­gi, lai ne­sā­pi­nā­tu se­vi! Pil­nai lai­mei vi­ņa gri­bēs iz­bau­dīt vien­lai­kus ro­man­ti­ku un in­te­lek­tu­ālas sa­ru­nas. Tik­līdz vi­ņas jū­tas at­sals, kļūs ma­zāk in­ten­sī­vas, vi­ņa zau­dēs in­te­re­si par ot­ru cil­vē­ku, un at­tie­cī­bas šā­du sie­vie­ti no­gur­di­nās tā­pat kā An­gli­jas smī­lā­jo­šais lie­tus. Ak, pat ie­mī­lē­ju­sies vi­ņa lab­prāt flir­tēs ar ci­tiem vī­rie­šiem. Vi­ņas im­pul­sī­vā da­ba pra­sī­ties pra­sī­sies pār­kāpt flir­ta ro­be­žas, ta­ču vi­ņa ne­būt ne­bai­dī­sies zau­dēt par­tne­ri.

Šā­das sie­vie­tes trum­pis - mū­žī­gā jau­nī­ba. Par­tne­ris ko­pā ar vi­ņu jū­tas lai­mīgs, jo arī vi­ņa mek­lē lai­mi. Ne­mi­tī­gi. Ie­tei­kums: šā­dai sie­vie­tei va­ja­dzē­tu ie­klau­sī­ties par­tne­ra vie­dok­lī.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā