Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini, kāda ir tava saderība ar mīļoto

© Ilze Zvēra/F64

2.lapa

Lik­te­ņa skait­lis 2

Vī­rie­ša rak­stu­ro­jums

Šāds vī­rie­tis ne­spēj ie­do­mā­ties se­vi vie­nat­nē, bez kom­pā­ni­jas un sa­skar­smes ie­spē­jām. Viņš vieg­li kon­tak­tē­jas, ir at­klāts, ne­sa­rež­ģīts. Va­rē­tu pat šķist, ka pār­lie­ku uz­ti­cas ci­tiem. Viņš ir at­klāts, vi­ņu var la­sīt kā grā­ma­tu, bet vien­lai­kus viņš ir at­vērts gan kon­tak­tiem un at­tie­cī­bām, gan vis­am, ko no ap­kār­tē­jās pa­sau­les var ie­gūt. Viņš uz­trau­cas par ci­tu pro­blē­mām un pār­dzī­vo.

Vi­ņam pa­tīk sie­viš­ķī­gas, skais­tas sie­vie­tes, vi­ņu var ap­burt ar iz­ska­tu vien. Ja viņš ie­mīl, tad uz il­gu lai­ku. Šāds vī­rie­tis pie­lā­go­jas no­ti­ku­miem. Kad at­tie­cī­bas sāk ap­grū­ti­nāt, viņš no­slē­dzas se­vī un ne­ru­nā par to. Viņš spēj ap­burt, tas ir vi­ņa trum­pis. Tur­klāt viņš ap­bur ar uz­ti­cī­bu un rū­pēm. Ta­ču viņš arī ne­bīs­tas iz­rā­dīt, ka ir pra­sīgs un val­do­nīgs, un mēdz būt spī­tīgs un pa­slinks.

Lai ne­sa­bo­jā­tu at­tie­cī­bas ar šā­du vī­rie­ti, va­jag pa­cie­tī­gi no­gai­dīt un ne­for­sēt no­ti­ku­mu gai­tu. Vi­ņam va­jag sie­vie­ti, ku­rai ir lī­dzī­ga gau­me un in­te­re­ses, ku­ra ir ga­ta­va būt bla­kus un uz­mun­dri­nāt, ie­dves­mot vi­ņu. Šā­da vī­rie­ša priekš­stats par īs­tām at­tie­cī­bām - pirm­ām kār­tām jā­būt emo­ci­onā­lai sa­ska­ņai. Un viņš ne­gri­bēs upu­rēt sa­vu kom­for­tu un sta­bi­li­tā­ti. Viņš būs mī­lošs un uz­ti­cīgs par­tne­ris, bet da­žām sie­vie­tēm tie­ši tas, ka vī­rie­tis ir tik pa­re­dzams, var ap­nikt. Ne­kā­da no­slē­pu­ma, ne­kā­das ugun­ti­ņas...

Sie­vie­tes rak­stu­ro­jums

Ap­bu­ro­ša un drau­dzī­ga - lūk, šā­das sie­vie­tes trum­pji. Vi­sā pil­nī­bā vi­ņa at­klā­jas ti­kai tu­vā­kās at­tie­cī­bās. Jo lie­lā­ka uz­ti­cē­ša­nās val­da at­tie­cī­bās, jo lie­lis­kāk vi­ņa jū­tas. Vi­ņa ļo­ti iz­jūt ap­kār­tē­jo emo­ci­jas un jū­tas, tā­pēc ne­lab­vē­lī­gos ap­stāk­ļos var zau­dēt paš­pa­ļā­vī­bu. Ne­cieš uz­stā­jī­gu rī­cī­bu. Aiz­muks! At­tie­cī­bu no­skaid­ro­ša­na un kon­flik­tē­ša­na nav vi­ņas jā­jam­zir­dziņš, jū­tas slik­ti tā­dās at­tie­cī­bās.

Vi­ņa var ak­li se­kot par­tne­ra ide­jām un vēl­mēm. Ļo­ti lie­la no­zī­me ir sap­ņo­ša­nai, in­ti­mi­tā­tei. Ja vi­ņa ir ra­dī­ju­si ide­ālā vī­rie­ša tē­lu, tad to pie­lai­kos kat­ram, kurš ie­pa­tik­sies vai ku­ru sa­tiks. In­tī­ma­jā dzī­vē vi­ņai ne­pie­cie­šams sa­just kaut ko no­slē­pu­mai­nu un fan­tas­tis­ku. Kad vi­ņas sek­su­ālās fan­tā­zi­jas īs­te­no­jas (vai arī vi­ņa var tās īs­te­not), tas vi­ņu pa­da­ra ne­at­kār­to­ja­mu vī­rie­ša acīs.

Vi­ņa no­vēr­tēs uz­ma­nī­bas iz­rā­dī­ša­nu un ar lie­lu prie­ku pie­ņems no vī­rie­ša uz­ma­nī­bas ap­lie­ci­nā­ju­mus, diem­žēl spēj ļo­ti ātr­i at­salt un pār­traukt at­tie­cī­bas un kon­tak­tus. Un pa­ti ir ne­iz­prat­nē, kā­dēļ tā no­ti­cis.

Šī ir du­āla sie­vie­te: gan pa­stā­vī­ga at­tie­cī­bās, gan ne­uz­ti­cī­ga, jū­tu dzi­ļums iet rok­ro­kā ar viegl­prā­tī­bu. Vi­ņa spēj dzi­ļi just un pa­tie­si mī­lēt, bet var arī būt ne­uz­ti­cī­ga. Vi­ņas ne­pa­stā­vī­ba un ner­vo­zi­tā­te at­tie­cī­bas var pa­da­rīt sma­gas un sa­rež­ģī­tas. Vī­rie­ši ie­mīl šā­du sie­vie­ti vi­ņas sir­snī­bas dēļ, un vi­ņa var būt lie­lis­ka saim­nie­ce un sie­va. Ak, jā, dār­gas dā­va­nas vi­ņai va­rē­tu pa­tikt la­bāk ne­kā in­te­lek­tu­ālas sa­ru­nas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā